Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sadece limitorle bitmiyor birazda duman spec olmasi lazim , rampalarda baya farkettiriyormuş :) Tabiki hic tasvip etmiyorum .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kendiliğinden duman spec oluyor zaten. Mercedes'ler 10numara motor yağını yakabilen bir motora sahip. En fazla basitçe yakıt pompası arıza yapabiliyor, onun da onarımı yakıt tasarrufundan çok daha ucuza geliyormuş. Mercedes'in peynir ekmek gibi satmasının sebebi o. :) Kaynak: Ağır ticari satışı yapan arkadaşım :)

Bugün @berkertekin abi ile buluşmadan önce @DouglasAdams ile ufak bir galeri turu yaptık ve ssyang test ettik ufak tefek yaramazlıklar yaptık ama esp devreye girdi doktor bizi krallar gibi karşıladı kendisinede burdan teşekkürlerimizi sunuyorum ve bizi teste çıkarmayan peugot bayisine sevgilerimi iletiyorum :D
WhatsApp Image 2017-08-20 at 19.40.32.jpeg

Bugün @berkertekin abi ile buluşmadan önce @DouglasAdams ile ufak bir galeri turu yaptık ve ssyang test ettik ufak tefek yaramazlıklar yaptık ama esp devreye girdi doktor bizi krallar gibi karşıladı kendisinede burdan teşekkürlerimizi sunuyorum ve bizi teste çıkarmayan peugot bayisine sevgilerimi iletiyorum :D
Ekli dosyayı görüntüle 8855
Galeri tipimiz beğenmedi bence:p Ne yaptım ki ya hemen memleketine döndün. bi dahakine daha vukuatlı bir plan yapalım ;)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...