Evet çok yutupta videolarının altına bakabilirsin.premium markalar içinde en fifti fifti beğenilen arabalardan.Gerçi o paralarda beğenilmeyen model zor.Mesela ben o paraya maserati alırım.Lexus a bakmamLexus LC500'ü beğenmeyen varmı ya.
Eskiden limitörün sigortasını söküp sorunu rahatça çözerlerdi. Şimdi durum nedir bilmiyorumOyunda ayarlardan sökülüyor o limitör sigortası. =)
kendiliğinden duman spec oluyor zaten. Mercedes'ler 10numara motor yağını yakabilen bir motora sahip. En fazla basitçe yakıt pompası arıza yapabiliyor, onun da onarımı yakıt tasarrufundan çok daha ucuza geliyormuş. Mercedes'in peynir ekmek gibi satmasının sebebi o.Abi sadece limitorle bitmiyor birazda duman spec olmasi lazim , rampalarda baya farkettiriyormuşTabiki hic tasvip etmiyorum .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galeri tipimiz beğenmedi benceBugün @berkertekin abi ile buluşmadan önce @DouglasAdams ile ufak bir galeri turu yaptık ve ssyang test ettik ufak tefek yaramazlıklar yaptık ama esp devreye girdi doktor bizi krallar gibi karşıladı kendisinede burdan teşekkürlerimizi sunuyorum ve bizi teste çıkarmayan peugot bayisine sevgilerimi iletiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 8855
Bi dahakine artık Istanbul'a gelinGaleri tipimiz beğenmedi benceNe yaptım ki ya hemen kaçtın. bi dahakine daha vukuatlı bir plan yapalım
![]()
Çok net söylüyorum İzmir'e gelirsen yaşarsınBi dahakine artık Istanbul'a gelin.
Gelemem yav çok uzakÇok net söylüyorum İzmir'e gelirsen yaşarsın
Tüh eniştelik yapcaktım..Gelemem yav çok uzak.
Onu yapacaz sen merak etme hele bi ehliyet alayımdaTüh eniştelik yapcaktım..
Hedef 2020??Onu yapacaz sen merak etme hele bi ehliyet alayımda.
2019Hedef 2020??
2019. Kendimi müebbet yemiş gibi hissediyorum şu ehliyeti bi alamadık gitti
.
olsun knka daha napcanGaleri tipimiz beğenmedi benceNe yaptım ki ya hemen memleketine döndün. bi dahakine daha vukuatlı bir plan yapalım
![]()
Asıl sen yapcağını yaptın ya kod adı moskofolsun knka daha napcannapalım knka bi dahakine artık
![]()
Hobaaa sen mi koray mı valla sizde az değilsiniz allah sahibine bağışlasın hojdırAsıl sen yapcağını yaptın ya kod adı moskof
Düşen ibo ---- Sen
Sakin arkadaş --- Ben
Dağ--- İlk defa espsiz gireceğin viraj
Kaya-- refüj
Benim hedef 2020Hedef 2020??
1,6 atmosferik manuel miydi hocam?İstanbul içi 7.7 son bakımdan sonra 16 bin olmuş debriyajin son 10 bini bunlar yapıldıktan sonra daha da düşer