Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkenin çivisi çıkalı 16 yıl olmuş abilerim ablalarım ondan dolayı çok şaapmamak gerek... İmkanınız varsa kaçın gidin bu ülkeden. Ben daha lise öğrencisiyim ama ne yazık ki bu ülkeden nasıl kaçarım yurtdışında nasıl yaşarım diye araştırmalar yapıp duruyorum hatta imkan el verdikçe diğer ülkelerde vakit geçirip oraları gözlemlemeye çalışıyorum. İmkânı olan kendini kurtarsın...

dediğiniz gibi Hakan Hepcan denilen kişiden oldum olası nefret ederim..ama terorist ılan etmekte olayı bambaska boyuta baglıyor.. programdada insanlara karşı oyle boyle degıl bel altı ıthamlarda bulunuyorlar kı haddi hesabı yok..zaten ülkemizde karalama kampanyası baslayınca dur durak bilmiyor..program ıcınde sorulması gereken en büyük soru neden ceza kesilmiyor? cevabınıda siz soylemıssınız aslında kanalın sahibinin kim olduğu , cumhurbaskanı, basbabakan ve bakanların isimleri oyle cok gecıyorki resmen reklam ve taraflarının ne olduğu .. bambaska birşey adeta methiyeler diziyorlar .. yani demek istediğim oyunlarını insanları s.lak yerine koyarak çok güzel oynuyorlar..
Ahmet Çakar'a öyle uyuz oldum ki anlatamam.. Hepcan bir terbiyesizlik yapmış, özür diliyor ya da dilemiyor artık her neyse o başka bir konu. Çakar'a baksanıza ' ne gülüyorsun, ben izin vermeden konuşma ' bilmem ne diye resmen adamı azarlayıp dalga geçiyor. Mahkeme mi lan burası ? Makama saygısızlık mı ki bu uslupla konuşuyor Ahmet Çakar.. Sen kimsin, nereden alıyorsun bu gücü de beni azarlar gibi konuşup hesap soracaksın ? Kendini bir halt sanan tipler, yaslamışlar arkalarını bir yere. Ben kaç tane program bilirim Ahmet Çakar'ın hakaret etmiyormuş da ediyormuş gibi konuştuğu, laflar söylediği. Neyse acayip sinirleniyorum bu tarz tiplere.. İnşaallah herkes hak ettiği hayatı yaşar ve hak ettiği muameleyi görür.

Ahmet Çakar'a öyle uyuz oldum ki anlatamam.. Hepcan bir terbiyesizlik yapmış, özür diliyor ya da dilemiyor artık her neyse o başka bir konu. Çakar'a baksanıza ' ne gülüyorsun, ben izin vermeden konuşma ' bilmem ne diye resmen adamı azarlayıp dalga geçiyor. Mahkeme mi lan burası ? Makama saygısızlık mı ki bu uslupla konuşuyor Ahmet Çakar.. Sen kimsin, nereden alıyorsun bu gücü de beni azarlar gibi konuşup hesap soracaksın ? Kendini bir halt sanan tipler, yaslamışlar arkalarını bir yere. Ben kaç tane program bilirim Ahmet Çakar'ın hakaret etmiyormuş da ediyormuş gibi konuştuğu, laflar söylediği. Neyse acayip sinirleniyorum bu tarz tiplere.. İnşaallah herkes hak ettiği hayatı yaşar ve hak ettiği muameleyi görür.

o kadar konuşulacak şeyler var ki kendımızı sınır etmekten baska birşeye yaramıyor.. cok güzel bir söz soylemıssınız herkes hak ettiği hayatı yaşar ve hak ettiği muameleyi görür diye.. tek temennimiz hocam..

o kadar konuşulacak şeyler var ki kendımızı sınır etmekten baska birşeye yaramıyor.. cok güzel bir söz soylemıssınız herkes hak ettiği hayatı yaşar ve hak ettiği muameleyi görür diye.. tek temennimiz hocam..
Allah razı olsun hocam.. Çünkü dünyada böyle ama bizim ülkemize bakarsak, bu ülke insanının %90'ı belki de daha fazlası hep hak etmediği hayatı yaşıyor, en azından ben öyle olduğuna inanıyorum. O yüzden inşaallah bu temennimiz gerçekleşir.

@gtepro yetkili serviste far ayarına para alıyolar mı panpa bakım haricinde gidince

servis çalışanlarının tamamen insiyatifine bağlı aslında ..örnek olarak iki farklı servis birine gittim motor suyu eksik diye.. çalışan motor suyu ve işçilik ücretini ödeyeyim diye kayıt açtı .. bir diğerinde ise araçla ilgili problemler vardı hem onu yaptırmak için gittim hemde balatalar bitmeye yakındı sadece fiyat istemiştim .. ancak aractakı problemleri garanti kapsamnda yaparken hediye olarak balatalarıda değiştirmişti servis .. çok memnun kalmıştım

Son düzenleme:
Hiç bilmiyorum :).
Eyvallah babuş :)
servis çalışanlarının tamamen insiyatifine bağlı aslında ..örnek olarak iki farklı servis birine gittim motor suyu eksik diye.. çalışan motor suyu ve işçilik ücretini ödeyeyim diye kayıt açtı .. bir diğerinde ise araçla ilgili problemler vardı hem onu yaptırmak için gittim hemde balatalar bitmeye yakındı sadece fiyat istemiştim .. ancak aractakı problemleri garanti kapsamnda yaparken hediye olarak balatalarıda değiştirmişti servis .. çok memnun kalmıştım
Hangi markanın, hangi servisleri merak ettim açıkçası. Hediye olarak balata değişimi baya iddialı bi hareket :D zaten daha büyük bi şey için gitsem yaptırılır o arada ama direk bunun için gidip de para vermek istemiyorum :D

Günaydın herkese huzurlu sabahlar
Güğnaydıın
IMG_20170822_031537.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...