Yalnız o an orada nasıl kahkaha attık öyle yabiz her araba ile gazlarız sen rahat ol![]()

Yalnız o an orada nasıl kahkaha attık öyle yabiz her araba ile gazlarız sen rahat ol![]()
Hee yaa bu benim 2. Oldu ondan alışkınım da seni bilemeyeceğimYalnız o an orada nasıl kahkaha attık öyle yaNormal bir insan korkar, titrer bir tepki verir biz birbirimize bakıp kahkaha atmaya başladık ve bayağı da koptuk gülmekten
![]()
Yüksek ihtimalle bana uyar ama E-5 üzerinden beni oraya atacak biri olursa çok makbule geçer@kekum34 @saracer @gtepro @Mustafak cuma sabah 10 uygunmudur?
Yer de üsküdardaki sosyal tesis korunun içinde manzarası da güzel
https://goo.gl/maps/GPBzDgw3W3S2
Ayıpsın hacı ben bi ehliyeti alayım ikame araçla ağrı ya bilr gideriz
Gidişi hiç fena değil 0-100 8.5 saniye dolaylarında. Yakıt tüketimi ise ayağına hakim olursan 7'li rakamlarda gezersin ama biraz hor kullanip trafige girersen 9.5 10 litreler hiç ışten bile değil. Uzun yolda 4 kişi ve bagajlarıyla 120 130 gidersen 6.5 civarini geçmessin ama 170 180 yardırırsan 8.5 9.5 arasi bir deger gorursun. Motor tüketim konusunda acayip esnek.1.4 tfsi ise yakıtı ve gidişi ile ilgili yorumlarını merak ediyorum![]()
Fazla km yapmayacagımız için ciddi ciddi aklımı çeliyorGidişi hiç fena değil 0-100 8.5 saniye dolaylarında. Yakıt tüketimi ise ayağına hakim olursan 7'li rakamlarda gezersin ama biraz hor kullanip trafige girersen 9.5 10 litreler hiç ışten bile değil. Uzun yolda 4 kişi ve bagajlarıyla 120 130 gidersen 6.5 civarini geçmessin ama 170 180 yardırırsan 8.5 9.5 arasi bir deger gorursun. Motor tüketim konusunda acayip esnek.
Sen adamsınAyıpsın hacı ben bi ehliyeti alayım ikame araçla ağrı ya bilr gideriz.
Yalan ya arge'den yırtmaya çalışıyolar ondan ortak platform yapıyorlar çakma bmw bile yaptıYavaş yavaş bir markanın her modelinde farklı platformlar görmektense her markanın kendi tüm modellerine uyguladığı tek platform ve onun modifiye hallerini görmeye başlıyoruz.Bunun sebebini malzeme tedariki ve tedarikçilerden bol alınınca düşen maliyetlerin etkisi varmış.Burdan kısılan parayı daha inovatif şeylere yatırmak daha kazançlı bir hal almış.Örnek vereyim 2020 de Corolla dahil tüm Toyota'lar TNGA(Toyota new global architecture) platformundan çıkıcak.Segment karmaşasını sık yaşadığımız bu dönemlerde arabanın dingil mesafesi,kalitesi vs önemli hale geliyor benim gözümde.Şimdi gidip de torsiyonu D segment arabada kabul edemeyiz.Segmentin ruhuna ters aynı şekilde iç hacim konusunda da segmentin ruhuna ters.. Burdan çıkarım yapılabilir gibi geliyor bana artık..
kalkarsam gelmeye çalışırım@kekum34 @saracer @gtepro @Mustafak cuma sabah 10 uygunmudur?
Yer de üsküdardaki sosyal tesis korunun içinde manzarası da güzel
https://goo.gl/maps/GPBzDgw3W3S2
toplu taşıma keyfssss her türlü ulaşırım. misssYüksek ihtimalle bana uyar ama E-5 üzerinden beni oraya atacak biri olursa çok makbule geçer.
@maximaorhan and the others diye bi klasman açman lazım aynı kategoriye alamazsınnnn![]()
Doğru diyosunuz geri kalanı instagramda falan görüyoruz ama orhan babuş gizli kapaklı götürüyor işleri@mustafa.e orhan abi bencede ayrı bi kategori knka xd![]()
Tekerlek ve yer çekimi gazlamak için yeterli zatenbiz her araba ile gazlarız sen rahat ol![]()
Bugun ki yaşadığım şeyden sonra güçte istiyorum ulan araba koptu 68 bg 160 tork ve etg5 kombinasyonlu mühendislik harikası makina gaza çöktüm ve yine de toparlayamadımDoğru diyosunuz geri kalanı instagramda falan görüyoruz ama orhan babuş gizli kapaklı götürüyor işleri![]()
Tekerlek ve yer çekimi gazlamak için yeterli zaten![]()
![]()
Suçun çoğu şanzımanda olabilirBugun ki yaşadığım şeyden sonra güçte istiyorum ulan araba koptu 68 bg 160 tork ve etg5 kombinasyonlu mühendislik harikası makina gaza çöktüm ve yine de toparlayamadım
Bu arada 40 ile düz yolda spin mi atılır düşündükçe gülesim geliyor![]()
Fena değilmiş cuma, yeterki dolu yağmasıno zaman bilgilenelim
Ekli dosyayı görüntüle 8888
Ben Symbol ile 20-30 ile döner kavşakta yanlamıştım. Daha doğrusu ben yanlamadım, araba yanladı. Ben toplamayla uğraştım.Bugun ki yaşadığım şeyden sonra güçte istiyorum ulan araba koptu 68 bg 160 tork ve etg5 kombinasyonlu mühendislik harikası makina gaza çöktüm ve yine de toparlayamadım
Bu arada 40 ile düz yolda spin mi atılır düşündükçe gülesim geliyor![]()
Ben picasso daki mcp,toyota nın mmt kullandım ama bu etg5 çok ayrı seviyede. Öldürüyordu bildiğin. Düşünsene 40 ile düz yolda spin atıp kaza yapmışsın hani nasıl bir açıklaman olacak ne diyeceksinSuçun çoğu şanzımanda olabiliro tek kavrama zulüm gibi. Çok çok acemi bir arkadaşım o şanzımandan daha iyi vites atıyor
![]()
etg5 tek kavrama olan demi bu arada kskfkdk
Ben Symbol ile 20-30 ile döner kavşakta yanlamıştım. Daha doğrusu ben yanlamadım, araba yanladı. Ben toplamayla uğraştım.
Accent ile de 60'la girdiğim virajda 270° dönmüştüm. Bu ne lan deyip frende durmasını beklemiştim. Saçma bir spindi.
Ha bir de bizim Fiesta ile de İzmir'in yaz sıcağında 30-40 ile giderken arabada 3 kişiyken öyle bir kaydı ki, direksiyonu kilitlenene kadar kontra vermiştim ancak toplanmıştı. Sonra baktık ki asfalt erimiş, büyük tuzak varmış =)
Geçmiş olsun valla. O hızların iyi tarafı, "ee nabacan" deyip bekledin mi araba vuramadan kendisi kaya kaya duruyor.![]()