Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mudurum bilmemeleri daha iyi , 15 yasindaki cocugun bunlari yapmasi normal mi :) Tabiki icimizde bu yaslarda bundan cok daha fazlasini da yapanlar da var ama :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olabilir, mümkündür. Ama trafiğe kapalı alanlarda yapıyor olman sevindirici :)

Cümleten hayırlı geceler olsun. Herkese güzel bir hafta sonu dilerim. Kendinize ve sevdiklerinize güzel vakit ayırın. Tatili kıymetli ve değerli hale getirin lütfen. :)

Eyvallah hocam, hoşgeldin. önce kendin mutlu ol. Değerli hale getir. Bizler bi şekilde yaşıyoruz zaten. :)

@yaso ya bu isparta insanı neyin kafasında. Manavgata gidicez otobüs yok. Yürüdük Antalya yolundaki ışıklara 2 saat otostop çektik 3 kişi durdu onlarda 06 09 07 plaka. Kafayı yiycem hava eksi bin derece lan dursaniza

@yaso ya bu isparta insanı neyin kafasında. Manavgata gidicez otobüs yok. Yürüdük Antalya yolundaki ışıklara 2 saat otostop çektik 3 kişi durdu onlarda 06 09 07 plaka. Kafayı yiycem hava eksi bin derece lan dursaniza
Allah allah manavgata otobüs olması lazım benim arkadaş manavgatlı gidip geliyo sürekli

Allah allah manavgata otobüs olması lazım benim arkadaş manavgatlı gidip geliyo sürekli
Manavgat otobüsündeyim şuan. Yok değil var da 2 45 de var hacı. Şöyle 10 11 civarında olaydı iyiydi. Antalyaya vardı o da gece 1 1.30 da indirecek Antalyaya. Gece 11 den sonra antalyadan Manavgata otobüs yok. Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça

Evet sizlere bir uzmanlik sorusu soracagim :)

Büyük otobüslerin en konforlu yeri neresidir ?
bkz : Travego , Tourismo , Man S2000 , safir vb.

Geçenlerde safranboluya gitmistim, Teker ustu oldugu icin biraz rahatsizdi :)

Evet sizlere bir uzmanlik sorusu soracagim :)

Büyük otobüslerin en konforlu yeri neresidir ?
bkz : Travego , Tourismo , Man S2000 , safir vb.

Geçenlerde safranboluya gitmistim, Teker ustu oldugu icin biraz rahatsizdi :)

En arka tekli bazılarında geniş oluyo

:)
Screenshot_20171209-112545.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...