Bana doblo deme abi allaşkına ya.Doblo,fiorino tayfayla hergün bir kere kavga sinir bozucu hareket görüyorum.Şu arabayı efendi kullanan sizleri tenzih ederek söylüyorum nefretlik sürücüler kullanıyorDoblo olsun bu poncik
Bana doblo deme abi allaşkına ya.Doblo,fiorino tayfayla hergün bir kere kavga sinir bozucu hareket görüyorum.Şu arabayı efendi kullanan sizleri tenzih ederek söylüyorum nefretlik sürücüler kullanıyorDoblo olsun bu poncik
Bana doblo deme abi allaşkına ya.Doblo,fiorino tayfayla hergün bir kere kavga sinir bozucu hareket görüyorum.Şu arabayı efendi kullanan sizleri tenzih ederek söylüyorum nefretlik sürücüler kullanıyor
Çıkamadı. Arkadan ittiresim geldi.napiyorsunuz mazda bey
Bu aracın olayı nedir ben anlayamadım. Niye tersmiş gibi çalışıyor bunun awd'si ? 1.56'da belli ki arka tekerlekler yere az basıyor, önler iyice yerde. Öne güç vermek yerine tutunamayan arkaya veriyor ve haliyle patinaja kalıp duruyor. İlginç bir sistem. Sanki ters iş yapmışlar gibinapiyorsunuz mazda bey
Resmen AYYY!?!?! Aktif sistem tepkisi.Çok başarısız güç aktarımı yazılımı veya aktarımı gibiÇıkamadı. Arkadan ittiresim geldi.
Pokemon'a adeta tbt oldu, eyvallah @DouglasAdams bu arada hafiften iç dünyanı'da gördük bak ne yalan söyleyim.Güzelmiş ama ''no harm so warm''.
Ahahaha eyvallah.Sevdim ''no harm so warm'' bu fazla benPokemon'a adeta tbt oldu, eyvallah @DouglasAdams bu arada hafiften iç dünyanı'da gördük bak ne yalan söyleyim.Güzelmiş ama ''no harm so warm''.
Dur benden de sana ve Futüristik CHR' ne gelsin.FUTURAMA
Hepinize selam ahali
@DouglasAdams beni unutmuşsun doktor kalbim kırıldı dpf egr lambası yaktım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen yumurtasın daha abim Ne çıkacağı belli olmayan bir arabacı
napiyorsunuz mazda bey
Son derece başarısızKeşke yapmasalarmış. Yere teması olmayan tekere gücü aktarıp duruyor. Cx-3 deki 4 çeker de tam çıkacakken abs devreye girip arabayı durduruyordu baya ilginç tepkiler.
Kudur xd
Hepinize selam ahali
@DouglasAdams beni unutmuşsun doktor kalbim kırıldı dpf egr lambası yaktım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi