işte bizim vergi sistemi mevzusu da var tabi Ladayı 90.000 yapıyor ama 1milyon da vercek olsam porsche alırdım, hafif pist arabası desen 60.000e alfa 4c varValla 1 milyona Lotus Evora alacağıma, GT-R alırım geri kalan paraya da öküz.
aga araba 1 haftadır serviste nasıl özelmişim ya hisli araba başka oluyo
arabadab dolayı sen hiç sürmedin galiba.Bana doblo deme abi allaşkına ya.Doblo,fiorino tayfayla hergün bir kere kavga sinir bozucu hareket görüyorum.Şu arabayı efendi kullanan sizleri tenzih ederek söylüyorum nefretlik sürücüler kullanıyor
300bine bi M3 bi de 320d alırım yanınaaraba en ucuz 300.000tl o da 1.6 134bg, tamam hafif de kardeşim bu fiyata bu güçte spor araba mı olur
Araba budur benim icin. Ne lambo ne ferrari ne porsche bunun yaninda fos
Gtr geridemi kalir diyorsun yoksaÇok fena düşerler kanka buna
Kaçınılmaz son kanka asdfasdfsGtr geridemi kalir diyorsun yoksa
Haci bana gtr vs bugatti attirma simdi gtr geri kaliyorsa ufak tefek oynarsin nolcak stock halde de cogunu aliyor diye biliyordum yanlismiyim ?Kaçınılmaz son kanka asdfasdfs
Yani bide attigin videoya bak ayipKaçınılmaz son kanka asdfasdfs
Düzde alması çok sey degilde 1700 kiloyla 200-300kg hafif bazı arabalardan daha hızlı nasıl dönüyo?Haci bana gtr vs bugatti attirma simdi gtr geri kaliyorsa ufak tefek oynarsin nolcak stock halde de cogunu aliyor diye biliyordum yanlismiyim ?
4 ceker.Düzde alması çok sey degilde 1700 kiloyla 200-300kg hafif bazı arabalardan daha hızlı nasıl dönüyo?
Evet otomobil videolari başlığı vararaba videoları diye bi başlık var
mıydı
Dusundugum soyleyecegim cok sey varda burasi bir otomobil forumu neyse.Dükkanda oturuyorum bir anda tekbir bağırma sesleri gelmeye başladı kudüs mitingi varmış ayasofyanın önündeEkli dosyayı görüntüle 10345
Duanı et yüce Allah'a yalvar toplanmayla cozulmez böyle seylerDükkanda oturuyorum bir anda tekbir bağırma sesleri gelmeye başladı kudüs mitingi varmış ayasofyanın önündeEkli dosyayı görüntüle 10345
Forumun ahlakını bozduğum için herkesten özür dilerim.Yani bide attigin videoya bak ayip
Benim bozdun. Lexusum yok lfa modelim hic yok. Digerinden bahsetmeyelim.Forumun ahlakını bozduğum için herkesten özür dilerim.