Mazdaya bari yapmasınlar şu arabayı bu halde görünce içim kan ağladı
Mazdaya bari yapmasınlar şu arabayı bu halde görünce içim kan ağladı
Bizde muayeneden geçmezBizim apaçiler araba basar, makas atar,
Elin oğlu ise parası varken gider böyle süper ekonomik arabalar yapar. Özelikle dikiz aynası fikrine bayıldım adamların.
Araba 3,3 litre benzinle 100 km yol yapıyor
http://ecomodder.com/forum/showthread.php/aerocivic-how-drop-your-cd-0-31-0-a-290.html
260 görüyor mu bu araba neden 260 yazıyooo
@Sailor daha 15 gün moralini bozamayacağım şimdi son jübilemi yapayım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
As kime halka halka şekil yaptın
GTI dan kalan fazla gösterge paneli olabilir260 görüyor mu bu araba neden 260 yazıyooo
Pehh her modele özel yoksa vw çöpGTI dan kalan fazla gösterge paneli olabilir
260 görüyor mu bu araba neden 260 yazıyooo
@İstanbulluu böyle uygulamalar sizin ortalama yakıt tüketiminizi 6.9'a indirir mi?Ya da gündelik binmeye problem oluşturmayacak şekilde ne kadar inebilir merak ettim?Arka tekerdeki kapaği nasıl imal ederiz...
200 bin de güzeldim (sanki 200 binim varmış gibi almaya hazırlanıyodum) euroyu duyunca vöğhe dedim. Onun yerine 4C alırım bi stage 2 misss200 bin Euro çok para!!!
Benim efsane yol bilgisayarı görünümüm 155 km/h ortalama hızdı Arabadaki diğer iki kişi uyuyor olmasalardı fotoğrafını çektirirdim de, biri deliksiz uyumuştu, diğeri de arada gözü aralayıp yarım ağızla küfretmek dışında bir şey yapmamıştı (kendi arabasıydı)
Rakipsizim naled olsun bu zenginlik
Ona 200 bin verene kadar seçenek çok var.200 bin de güzeldim (sanki 200 binim varmış gibi almaya hazırlanıyodum) euroyu duyunca vöğhe dedim. Onun yerine 4C alırım bi stage 2 misss