Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi geceler.
Annemizi uyuttum. Kızımızıda mamasını verdim onuda rüya alemine gönderdim.. Telefondan sıcaklığa baktım. 4 ile 6 derece arasında görünüyor. Kombiyi 40 dereceden 45 dereceye, modunuda eco modda bıraktım. Dış sıcaklık testlerimde en ideal ev sıcaklığını bu ayarda sağlıyorum. 4 derece altında ise eco moddan comfort moda geçiyorum. Kimse üşümüyor. İki aydır fatura 130 ve 133 lira geliyor. Yeni kombimiz çok ekonomik..
bize yeni bi kombi lazım

475 km yolum kaldı.Otobüsün interneti şaşırtıcı derecede hızlı.Bilgisayarı da açtım yt,oyun falan akıyorum.Her koltuk için priz işi iyi olmuş hayat kurtardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bildiğim kadarıyla sadece ön cam. Diğer camlar kaskodan normal kaza dosyası açılıp yapılacak onarımlar.

Bizim boranın arka camın üstüne saksı düştü cam kırıldı.Kaskodan cam değişiminden yaptırdık.Diğer kaskolar nasıl bilmiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Örn eski bir araç aldın arka cam rezistansı ağlıyor. Arka camı değiştirmek mantıklı olur diye düşünüyorum eğer arka cam da dahilse
Bazı kasko şirketleri muadil kullanıp %100 ücret karşılıyor.
Bazı kasko şirketleri orjinal kullanıp %75 ücret karşılıyor.
Bazı kasko şirketlerinin olaydan haberi yok ve her cam için geçerli.
Ancak yine de poliçeyi kesen acentedar ile görüşün

Günaydın ahali bugün cumartesi bugün spor günü [emoji123]

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galiba Lotus'a aşık oldum.Gece 3 Lotus tarihçesini izledim BAYILDIM.Zaten ingilizlere tavdım Lotusun felsefesi tam benlikmiş.Cs go da Lurker; Call of Duty'de Thompson,Mp5 cı adamım ne alakaysa bunla söyeyeyim dedim
adam Doctor Who çıktı rıza baba :D
upload_2018-1-20_9-34-50.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...