Şu soldaki ikili çok tehlikeli gibi duruyoBüyük zirve gerçekleşti @Iskender™ @yaso @AYUU @ozkokelii
Ekli dosyayı görüntüle 10360
İleride daha büyüğü de olabilir
Şu soldaki ikili çok tehlikeli gibi duruyoBüyük zirve gerçekleşti @Iskender™ @yaso @AYUU @ozkokelii
Bilmem, var mı?Kaplama yokmu taksilerde
4.kez izliyorum, hala patlamadı..Hayırlı günler herkese
Elemanda bilek var belli ki4.kez izliyorum, hala patlamadı..
Ben 5-6 ay önce sanırım 2015 model 1.5 tdci Fiesta görmüştüm 190binde Arkadaş durmadan kullanıyordu Başka bir arkadaşın "yeni aldık ya" dediği 2017 model Linea da 45.000 olmuştu. Gayet olası bir kmO değil de adam nasıl bu kadar km yapabildi? Ticari taksi falan mıydı diyeceğim ama renk beyaz aracın. Aklıma takıldı.
Vallahi bende yaparım. Zaman ve param olsun yeter. Seviyoruz bu hayatıO değil de adam nasıl bu kadar km yapabildi? Ticari taksi falan mıydı diyeceğim ama renk beyaz aracın. Aklıma takıldı.
Valilik alarma geçti o ikili yanyana gelinceŞu soldaki ikili çok tehlikeli gibi duruyo
aynen geçen psg maçında ne oynadı adamlar, bunların oynadığı futbolsa bizimki nedir dedimBayern gelmeyeydi eyiydi, başarılar Bjk
İlk maç nerede ? Bayern'in sahasında ise güzel. Oradan beraberlikle ayrılabilirse şansı artar.Bayern gelmeyeydi eyiydi, başarılar Bjk
oyyyyy eşleşmelere bak
Bayern gelmeyeydi eyiydi, başarılar Bjk
aynen geçen psg maçında ne oynadı adamlar, bunların oynadığı futbolsa bizimki nedir dedim
Valla en korktuğum rakip Shakhtar'dı. İki maçın birinde 4-5 yaparlardı bizi saçma şekilde, ikincisi de beraberlik veya 1farklı galibiyet olur, iyice dert kapardık. Sonraki perişanlığımız PSG veya Man.City olurdu. Orantısız güç farkıyla çaresizlik yaşatırlardı. Barcelona'ya ve ManU'ya da banko eleniriz diyordum. Geriye kalan bütün takımlar için En az %30 şans görüyordum. Buna Bayern de dahil. Hatta başlarına Jupp Heynckes gelmemiş olsa tur %50-%50 ortada derdim. Adamlar şimdi çıkışta...oyyyyy eşleşmelere bak
Offf canım çektiBüyük zirve gerçekleşti @Iskender™ @yaso @AYUU @ozkokelii
Benim tahminim focus rs ele oturması zor bi arabadır çünkü elektronik sistemle anlaşabilmek için çok vakit geçirmek lazım. Hangi durumlarda hangi tekere nasıl güç veriyor falan bilmeyince patlama ihtimali daha da artar gibi geliyor. Bi de hızı hissettirmeyip fazla güven de veriyorsa ortalama bi sürücünün elinde pimi çekili el bombası gibi olur. Bu videodaki sürücüde hem bilek var hem de arabaya alışmış bence, helal olsunHayırlı günler herkese
İlk maç nerede ? Bayern'in sahasında ise güzel. Oradan beraberlikle ayrılabilirse şansı artar.
Aynen öyle ilk maçı 90 dakika tam konsantre oynayan porto 2-0 mı 2-1 mi yenmişti bayerni dragao da.Sonra rövanşta almanyada ilk 40 dakika 5-0 dı Orda ezilmeyip dönüp.Burda onları dumur etme durumu dışında turlama şansımız yokAlmanya’da abi ilk maç bizim için iyi oldu bu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraz maço bir otomobil olduğu söyleniyordu zaten. Şu hareketleri yapmak kolay iş değil. Dediğin gibi bu elemanın bileği var ama otomobili de yalayıp yutmuş.Benim tahminim focus rs ele oturması zor bi arabadır çünkü elektronik sistemle anlaşabilmek için çok vakit geçirmek lazım. Hangi durumlarda hangi tekere nasıl güç veriyor falan bilmeyince patlama ihtimali daha da artar gibi geliyor. Bi de hızı hissettirmeyip fazla güven de veriyorsa ortalama bi sürücünün elinde pimi çekili el bombası gibi olur. Bu videodaki sürücüde hem bilek var hem de arabaya alışmış bence, helal olsun