Km takıntısı olan aramasın yazmış bi de eskiden mercedeslere derlerdi 1milyon km dayanır motoru diye hem de lpg takılmış helal valla
Km takıntısı olan aramasın yazmış bi de eskiden mercedeslere derlerdi 1milyon km dayanır motoru diye hem de lpg takılmış helal valla
Bence okunmus araba bozulmasi icin hersey var ama ilginc dayanmis. Dsg var lpg var ama dayanmis motor ilgincKm takıntısı olan aramasın yazmış bi de eskiden mercedeslere derlerdi 1milyon km dayanır motoru diye hem de lpg takılmış helal valla
885000 ne demek yav belediye otobüsü gibi
Manuel değil mi kaptan ben mi yanlış gordumBence okunmus araba bozulmasi icin hersey var ama ilginc dayanmis. Dsg var lpg var ama dayanmis motor ilginc
E tamam da bi sorsaydınız otobüsteyim şuan geliyorum gece dışarda olan varsa beni bi ativersin ve köfteci Yusufun orayaSen manavgata gitcem demedin mi olm geçen gün
Ben döndüm antalyayaE tamam da bi sorsaydınız otobüsteyim şuan geliyorum gece dışarda olan varsa beni bi ativersin ve köfteci Yusufun oraya
Dogru abi bende sasirmistim zaten geriye kaldi lpg o zamanManuel değil mi kaptan ben mi yanlış gordum
İşte gerçek Alman tanki edit:alınır hatta dağa taşa vurulur
Grup falan kurduysaniz beni alın be. Bu buluşmalar forum üzerinden ayarlanmıyor beni kandıramazsınız zhshzshBen döndüm antalyaya
Adanaymış beyler, sıkıntı yokTövbeler olsun yaa püü abv ajaıshıqzospzkwpsjsoajajzbsnzsn
https://mobile.twitter.com/napimbenmibatim/status/939875748948729857
La zaten özkökeli benim 5 yıllık arkadaşım hakdhs yasoyla da arada antalyada görüşüyoz öyle denk geldi görüşelim dedik. Başka zaman yaparız buluşmayı da ıspartada olmuyonuz haftasonları denk gelemiyozGrup falan kurduysaniz beni alın be. Bu buluşmalar forum üzerinden ayarlanmıyor beni kandıramazsınız zhshzsh
@alfhonso Erzurum bugün sis bastıHocam neresi burası ? Manzara Harika, şarkı da öyle
@alfhonso Erzurum bugün sis bastı
orası öyle, ilerde biraz yanyana gittik amca acayip keyifle sürüyordu arabayı imrendim vallaAma net gecmis murat 131 soyleyeyim de
Gecenlerde benimde sag on suspansiyon degisti araba konforluymus dedirtti birde istanbulda trafiksiz rota kesfettim oh mis arada keyif almak lazimorası öyle, ilerde biraz yanyana gittik amca acayip keyifle sürüyordu arabayı imrendim valla
Sahibinden e koysalar