Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SimCity gibi mi? Oyun mu hatta?
Simcity' den daha iyi bir oyun. Aynı mantık, fakat oyunda her sim yaşıyor. İsimleri işleri ve belirli özellikleri var. Trafik sorunu oradan geliyor zaten; bunlar işe gidiyor, mal alıyor, mal dağıtıyor, okula gidiyor, geziyor; bu da şehir ulaşımı ve trafiğinde gerçek yoğunluk yaratıyor.

Gene mazda listeye girmis ama ayip olmasin diye iclerinde en az sikayet alan diye en alta koymuslar. Valla insan utanir diger markalari adam yerine koymamak degisik. izledim video yu sasirdim
KZ1pl2gj.jpg

IMG_1043.jpg

buyur abi bi doz al rahatla :D

O adamı hiiiiç izlemiyorum zaten:Dhiç güvenmiyorum
ben iyi kötü hepsine bakıyorum bakalım neler diyolar falan diye de en basit olanı son polo vs fiesta da arabaların canını aldı ne gerek var hot hatch değil bunlar ekonomik B sınıfı tak vites düşür tak vites düşür neden yani her viraja kıç attırmak çözemiyorum o yüzden de sonuca güvenmiyorum ki objektifte değil

ben iyi kötü hepsine bakıyorum bakalım neler diyolar falan diye de en basit olanı son polo vs fiesta da arabaların canını aldı ne gerek var hot hatch değil bunlar ekonomik B sınıfı tak vites düşür tak vites düşür neden yani her viraja kıç attırmak çözemiyorum o yüzden de sonuca güvenmiyorum ki objektifte değil
Canını alması iyi aslında. Hepsinin yapması lazım bence. Ama sonuç ortadayken de polo daha iyi yol tutuyor demesi saçma. Abi direksiyonu çeviriyorsun araba düz gidiyor ama çok eğlenceli diyosun. Yapma etme ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...