Saatlerce oynadım. Trafiği çözsen, bu sefer estetik olmuyor. Bakıyorsun millet yapmış Berlin, sen yapmışsın Bayburt.Trafik delirttiği için bıraktım.
Saatlerce oynadım. Trafiği çözsen, bu sefer estetik olmuyor. Bakıyorsun millet yapmış Berlin, sen yapmışsın Bayburt.Trafik delirttiği için bıraktım.
bknz pıntı pandaCities Skylines; başlamayın, hastalık gibi. Melih Gökçek olur çıkarsınız.
Trafik için estetik neydi onu unuttumSaatlerce oynadım. Trafiği çözsen, bu sefer estetik olmuyor. Bakıyorsun millet yapmış Berlin, sen yapmışsın Bayburt.
SimCity gibi mi? Oyun mu hatta?Cities Skylines; başlamayın, hastalık gibi. Melih Gökçek olur çıkarsınız.
Simcity' den daha iyi bir oyun. Aynı mantık, fakat oyunda her sim yaşıyor. İsimleri işleri ve belirli özellikleri var. Trafik sorunu oradan geliyor zaten; bunlar işe gidiyor, mal alıyor, mal dağıtıyor, okula gidiyor, geziyor; bu da şehir ulaşımı ve trafiğinde gerçek yoğunluk yaratıyor.SimCity gibi mi? Oyun mu hatta?
bu adamı samimi bulmuyorum , takip ederdim bi ara ama siyasi görüş muhabbetine bıraktım@Sailor mazda en çok şikayet alanlar listesini girmiş
Alfa romeo subaru gibi markalari adamdan saymayan bir sirketin verileri iste.ilk defa mazda ve ariza kelimelerini yanyana goruyorum desem yeridir@Sailor mazda en çok şikayet alanlar listesini girmiş
Gene mazda listeye girmis ama ayip olmasin diye iclerinde en az sikayet alan diye en alta koymuslar. Valla insan utanir diger markalari adam yerine koymamak degisik. izledim video yu sasirdim@Sailor mazda en çok şikayet alanlar listesini girmiş
Gene mazda listeye girmis ama ayip olmasin diye iclerinde en az sikayet alan diye en alta koymuslar. Valla insan utanir diger markalari adam yerine koymamak degisik. izledim video yu sasirdim
Kral gelmis ya kendisinden leon gtr kiyaslamasi bekliyorum
buyur abi bi doz al rahatla
polo yolda çok dengeli ağğğbbiiii yani fiyesta almayın bence , polo alın poloKral gelmis ya kendisinden leon gtr kiyaslamasi bekliyorum
Bende cok az izliyorum da siyasi görüşle ilgili ne var? Hiç denk gelmedimbu adamı samimi bulmuyorum , takip ederdim bi ara ama siyasi görüş muhabbetine bıraktım
buyur abi bi doz al rahatla
Hiç leona binemedim şimdiye kadar bu forumda okadar kötülendi ki merak etmeye başladımKral gelmis ya kendisinden leon gtr kiyaslamasi bekliyorum
twitterda görmüştüm evet demeyenlerle ilgili sallamıştı falanBende cok az izliyorum da siyasi görüşle ilgili ne var? Hiç denk gelmedim
aslında konu çok gömülmesi değil çok övülmesi eren tekin'de de leon var ve her vag vs herhangi bi markada sonuç sürekli vag lehine oluyo mevzu buHiç leona binemedim şimdiye kadar bu forumda okadar kötülendi ki merak etmeye başladım
O adamı hiiiiç izlemiyorum zatenhiç güvenmiyorumaslında konu çok gömülmesi değil çok övülmesi eren tekin'de de leon var ve her vag vs herhangi bi markada sonuç sürekli vag lehine oluyo mevzu bu
ben iyi kötü hepsine bakıyorum bakalım neler diyolar falan diye de en basit olanı son polo vs fiesta da arabaların canını aldı ne gerek var hot hatch değil bunlar ekonomik B sınıfı tak vites düşür tak vites düşür neden yani her viraja kıç attırmak çözemiyorum o yüzden de sonuca güvenmiyorum ki objektifte değilO adamı hiiiiç izlemiyorum zatenhiç güvenmiyorum
Canını alması iyi aslında. Hepsinin yapması lazım bence. Ama sonuç ortadayken de polo daha iyi yol tutuyor demesi saçma. Abi direksiyonu çeviriyorsun araba düz gidiyor ama çok eğlenceli diyosun. Yapma etme yaben iyi kötü hepsine bakıyorum bakalım neler diyolar falan diye de en basit olanı son polo vs fiesta da arabaların canını aldı ne gerek var hot hatch değil bunlar ekonomik B sınıfı tak vites düşür tak vites düşür neden yani her viraja kıç attırmak çözemiyorum o yüzden de sonuca güvenmiyorum ki objektifte değil