Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ses sistemi işini biraz abartmış sankio_O
Kicker'ın yanına Pioneer subwoofer da biraz şov bence.. Kesin biri sonradan beleşe geldi de öyle ekledi sisteme :D
Katliyam tayfa onlaynmış :D

bütün galaxy de burda :D
Bu forumda genelkurmaydan rütbeli insanlar da vardı ama kendileri sınır ötesi harekat başladığından beri pek bi sessiz :) Anca Medieval TotalWar girsinler =)

Kicker'ın yanına Pioneer subwoofer da biraz şov bence.. Kesin biri sonradan beleşe geldi de öyle ekledi sisteme :D

Bu forumda genelkurmaydan rütbeli insanlar da vardı ama kendileri sınır ötesi harekat başladığından beri pek bi sessiz :) Anca Medieval TotalWar girsinler =)

valla taş kimeydi bilemedim :D

2 gündür çalışırken eli yüzü düzgün (!) dinlemediğim spor programı kalmadı. Diyeceğim şu ki Aykut Kocaman'ı ne gömüyorlar be.

2 gündür çalışırken eli yüzü düzgün (!) dinlemediğim spor programı kalmadı. Diyeceğim şu ki Aykut Kocaman'ı ne gömüyorlar be.

Bizim spor medyası çok değişik. ÖNce gömdüler, sonra seri galibiyetler alınca kral ilan ettiler şimdi tekrar gömüyorlar

Sahibinden 'de takılıyorum . Klasik anadollara bakıyordum. 1tane stc16 gözüküyordu . Nasıl heyecanlandım anlatamam , amcaogluyla konuşuyorduk olsa bir tane toplariz diye üniversite sonda kendisi . İzmitte bir tane motorsuz kuru şase vardı . Dedim kesin o ilana düştü . Makul de bir fiyati vardı .

Ama maalesef adamın biri station anadolunu stc16 olarak ilana koymuş , hayal kırıklığı .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niye? Yenge o saatte mi izin veriyo? bi kılıbıklaşmışsın diye duyumlar aldıqqq
2017-new-toyota-c-hr-commercial-video-02.jpg

Ne alakası var...

Cities Skylines; başlamayın, hastalık gibi. Melih Gökçek olur çıkarsınız. :D
Not ettim bu oyunu. Zamanında saatlerimi simcity 4 de çürütmüş biri olarak bu oyunada vakit buldukca bakarım. Simcity de belirli bir şehir planını başardıktan sonra sıkıcı oluyor. Evet kâr eden ve simlerin her ihtiyacının ve fazlasının karşılandığı trafiğin nisbeten az olduğu birden fazla şehirim var :) . Umarım bu oyunun sistem gereksinimleri düşüktür :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...