Hyundai mühtemelen her arabasında olduğu gibi kendiş cvt şanzımanını kullanıcaktır.
http://www.powertech.co.kr/en/product/nonstep-k.do
http://www.powertech.co.kr/en/product/nonstep-k.do
hiç beğenmedim, japon zevksizliği diye bir şey var sanırım
Handmade interior a gel. Kırmızı sana çok yakışıyor yaa.Direksiyonun ayrıntıları offf.İlerde zengin olursam sağ koltuğa @Cenk abi direksiyona @bt abiyi bıraksam.Üstüne profeşinıl bir çekim ekibi ımmah.Bir de alta ingilizce alt yazı direk 2M izlenme
Kültürel olarak çoğumuza göre çirkin gelebiliyor.Kabul etmek gerek Avrupayi bir zevkimiz var.Çoğumuz Akdeniz tipi bir algıya sahibiz.Gittiğim çoğu ülkede ya fransız ya italyana benzettiler.Bir kaçıyla neden böyle düşündüklerini sorduğumda giyimin öyle dediler. Japon-Abd gibi Pasifik ülkelerinin tarzı bize ters gelebiliyor yani Ben çoğu interiorunu sevmesem de buna bayağı bayıldımhiç beğenmedim, japon zevksizliği diye bir şey var sanırım
Ben de çok seviyorum. Kimsenin sevmediği Corolla’nın içi hoşuma gidiyor. Keşke malzemeler yerine daha iyi oturtulup daha tok bir iç mekan yapılsaymış daha iyi olurmuş.hiç beğenmedim, japon zevksizliği diye bir şey var sanırım
çocukluğuna inelim bi günBen de çok seviyorum. Kimsenin sevmediği Corolla’nın içi hoşuma gidiyor. Keşke malzemeler yerine daha iyi oturtulup daha tok bir iç mekan yapılsaymış daha iyi olurmuş.
Neden yaw dçocukluğuna inelim bi gün
Zamanında b6 kasa passatla karşılaştırılırdı ama hangisi daha iyi bilmiyom biri diyo pasat diğeri diyo avensis2005 civarı kasa avensis nasıl bilirsiniz 1.6 lpg
Alfacılar çılgın atıyor
bütün yeni hbler egeaya mı benziyor bana mı öyle geliyor
Valla katılıyorum. Milletin o kadar salladığı Egea, resmen tasarımda öncü oldubütün yeni hbler egeaya mı benziyor bana mı öyle geliyor
Abi seni yakalamışken sorayım. Bir tanıdık aveo hb alacakmış 70 bin km de temiz bir arabaymış kazası vs yok heralde. 39 bin tl miş. Tr den çekilme mevzusundan ötürü parça konusunda kafası karışıkmış biraz. Sence alınır mı?Valla katılıyorum. Milletin o kadar salladığı Egea, resmen tasarımda öncü oldu
Son kasalardan bahsettiğini varsayıyorum. Eski Daewoo kasaları zaten eliyoruz.Abi seni yakalamışken sorayım. Bir tanıdık aveo hb alacakmış 70 bin km de temiz bir arabaymış kazası vs yok heralde. 39 bin tl miş. Tr den çekilme mevzusundan ötürü parça konusunda kafası karışıkmış biraz. Sence alınır mı?
Doktor , cuma günü ayagimi burktum revire gittim buz falan konuldu , her gün krem surdum hâla agriyor napayim ?Beyler yalnızlara dm den günlerini kutlarım müracaat beğeni linki beğenin doktorunuz kutlasın
hocam bittinSabahtan beri arşivde çalışıyorum. Instagram'da her bayan eşinin gönderdiği çiçeği paylaşmış. Benim dünyadan haberim yok..
Sıçtık
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vay be okula bak revir var. Bizde odası var doktoru vs. hiç yok.Doktor , cuma günü ayagimi burktum revire gittim buz falan konuldu , her gün krem surdum hâla agriyor napayim ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi