Tabiki olur boya mikronunu olc sen gerisine bakariz bir sekilde
Abi ya dunkelblau ya da technoviolet olan BMW koyu laciverti ya da morciverti düşünüyorum. Son ihtimal siyah. En güçlü ihtimal çok koyu lacivert. Ne düşünüyorsun
Tabiki olur boya mikronunu olc sen gerisine bakariz bir sekilde
Arabayi gunese koydugun zaman en cok cizik gosteren boya siyah renk boyadir. Arabayi bezle silmekten gelen hare cizikleri toz kir vs en cok siyah renk boyada belli olur.Abi ya dunkelblau ya da technoviolet olan BMW koyu laciverti ya da morciverti düşünüyorum. Son ihtimal siyah. En güçlü ihtimal çok koyu lacivert. Ne düşünüyorsun
Son zamanlardaki en begendigim renk ise nardo grey.Abi ya dunkelblau ya da technoviolet olan BMW koyu laciverti ya da morciverti düşünüyorum. Son ihtimal siyah. En güçlü ihtimal çok koyu lacivert. Ne düşünüyorsun
Taunusa yakışmıyor abi o renkler. Nardo falan yakışmaz yani. Büyük ihtimal dünyanın en koyu lacivertini yaparız ruhsatta siyah yazsa siritmayacak kadar lacivert düşünArabayi gunese koydugun zaman en cok cizik gosteren boya siyah renk boyadir. Arabayi bezle silmekten gelen hare cizikleri toz kir vs en cok siyah renk boyada belli olur.
Ozellikle yanar donerli bir renk istiyorsanda cok cok kaliteli bir boyaci olmasi lazim. Aksi takdirde renk gecislerini boyada gorursun seni tatmin etmez sonuc. Yada gercekten isini iyi yapan biri ise bundan 2 sene sonra bir yeri vurursun boyatmak istersin renk siritabilir bu sefer.
Son olarak sedefli boya hayatta attirmazdim.
Beyaz dunyanin en kolay rengi ama bence en kotu durani. Muhtemelen ilgilenmesi daha basit gri tonlarindan birine yonelirdim (acik gri koyu fume renk skala arasi )
Bildiğim kadarıyla otomobilin sahibi aracını hem kendisi pazarlıyor hem de satışı çabuk olur, daha kolay satılır belki diye galerilerden biriyle anlaşıp satıştan komisyon usulüyle yine kendi aracını pazarlattırabiliyor. Bu tarz ilanlar vardı. Hatta forumda da 1 kişi yanlışım yoksa Bmw 1'ini bu şekilde satıyordu.aynı ilan iki farklı kişi ne diyorsunuz
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...binden-otomatik-dizel-octovia-525981840/detay 6 ŞUBAT İ.T.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-arac-cok-temiz-526486657/detay 7 ŞUBAT İ.T.
Surpriz i unuttunüzücü haber , kötü haber , iyi olmayan haber diye sıralıyorsun ama cümle sonunda hep smile işareti sende bir acayipsin..
Cuma günü sürprizi açıklıyorum.
Bana sakal yakismiyor cunku cikmiyor boyle bir olanak varken ben olsam guzel bir model birakirdim valla mis
Hakan zaten sinek kaydi olmak zorunda hazir ohh nispet
Badem biyik biraksana (kalp)Bıyık bırakabiliyom olom
Abi ya dunkelblau ya da technoviolet olan BMW koyu laciverti ya da morciverti düşünüyorum. Son ihtimal siyah. En güçlü ihtimal çok koyu lacivert. Ne düşünüyorsun
Badem biyik biraksana (kalp)
KİSKANMALan yürü gir zıbar sabah akşam gece 24 saat buradasın yeter
Bıyık çokhxel bişiBıyık bırakabiliyom olom
Benimde beklediğimden uygun fiyatı Ama cracke devam çalışmaya başlayana kadarsüpersin ya fiyatı bayağı makul geldi her an alabilirim
Yolculuk nereGünaydın. İlk defa 1 yıllık vize aldım. Her 6 ayda 90 gün kalma sürem var. İşte bunlar hep evrenin mesajı, bas git diyor kendisi.
Porsche zebaniden hızlı sanırım.zebanı var vıdeo da 0.51 de abımızın nıck ı hatırlayamadım