Valla haklısın abi.üzücü haber , kötü haber , iyi olmayan haber diye sıralıyorsun ama cümle sonunda hep smile işareti sende bir acayipsin..
Ahahahahahaha iyi geceler abiE tamam da otopark ile ilgili degilse bizi ne ugrastiyorsun bizene yav hadi iyi geceler cemaat
Panpa 19yaşındayım ben ne abisiAllah'a şükür şimdilik hayır abi.
Olsun abi demek büyüklük göstergesi değil, kardeşime de abi diyorum tam gaz devamPanpa 19yaşındayım ben ne abisi
O zaman banne laaYok evladım yok hayır ahsdasdh OTOPARK ile alakalı değil hadi daha ipucu yok.
Bizimle alakalı olamaz mı ne kadar ayıpO zaman banne laa
Hee otopark diyince ben tüm forumu kanalı kişileri vs herkesi aldımBizimle alakalı olamaz mı ne kadar ayıp
Yok yav o zaman sizinle alakası neHee otopark diyince ben tüm forumu kanalı kişileri vs herkesi aldım
İyi prim yapmış foto , duzborunun ifsalarini paylasmami isteuenler bu mesajida begensin . 4begeniye yayinlarimHayırlı olsun panpa @duzborudownpipe
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suveyş kanali , hani gemiyle geçtigin .Hangi kanalin yahu
Berkin reyiz bana ozelden yaz soz , kimseye soylemem [emoji16]Yok yav o zaman sizinle alakası ne
aynen bende bileyim çatlarım ben şimdi gece gece uyku tutmaz beniBerkin reyiz bana ozelden yaz soz , kimseye soylemem [emoji16]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berkin senin unvanlardan biri uçmuş? Sen hayırdır?Yatın abi üzücü haber var çünkü
Bir şey deniyorum abi ben kaldırdım.Berkin senin unvanlardan biri uçmuş? Sen hayırdır?
çekildik, dene bakalımBir şey deniyorum abi ben kaldırdım.
Ben de kuzenime shell'den cam suyu almıştımEniştemle teyzem doğum günü hediyesi taunusa paspas takımı almış aslanlarim benim be