Teşekkür ederim abi birazcık daha dolanayım ben yılbaşı bahanesiyle kampanya falan yakalarsam kaparım bitane.Mi band 2 eskidi ya. Xiaomi amazfit smartband alabilirsin veya amazfit bip.
Teşekkür ederim abi birazcık daha dolanayım ben yılbaşı bahanesiyle kampanya falan yakalarsam kaparım bitane.Mi band 2 eskidi ya. Xiaomi amazfit smartband alabilirsin veya amazfit bip.
paparazi bt. Yakalar kaçar mı.hobaa abi nerden denk geldin yaa
Tam olarak TEM otoyolu Kartepe-Sapanca arasındaki mola yerindehobaa abi nerden denk geldin yaa
sürücüsüde kesin ordadır yakalarsın abi sen onudaTam olarak TEM otoyolu Kartepe-Sapanca arasındaki mola yerinde
Fen edebiyatta bi hocada yeni İ30 var daha testleri çıkmadan önce görmüştümbizim fakültede hocanın birinde levorg var ama kim bilmiyorum bir gün takip edip bulacağım ve alnından öpeceğim
cezaevinden faydalı bilgiler
Günaydın herkese huzurlu sabahlar
Bende foruma çok giremez oldum artık başlıklara bakıp bir iki bişey yazıp çıkıyorum
Drum için yapacağınız en iyi şey üstünü kuru pamuk gibi bez ile silmek ötesinde o noktaları düzelticek bir çözüm yok maalesef. Bence nokta çok büyük değil ise kafaya takmanıza gerek yok o 170₺ vermeye değiceğini düşünmüyorum.
Eposon m105 bu öğlen 23.000 deydi gün sonunda 30.000 e yaklaşmıştır halen aynı tempo çalışıyor yarından sonra durulur diye tahmin ediyorum çünkü yeni makina arayışındayım gelişmeleri yazarım ama şuan epsondan oldukça memnunum daha kutudan çıkan mürekkeplerle yürüyor. Teknoloji şans işi derler artık katılıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 10410
Acaba kamuflajı oracıkta sökmeye kalksak ne olur?Gençler makyajlı i20 objektiflerimize böyle yakalandı.
ŞOK GÖRÜNTÜLER AZ SONRA !!!...
Gece çok iyi seçemedim ama sanırım direksiyon makyaj görmüş, offsetli olmuş. Alarm var.
Ekli dosyayı görüntüle 10411
Jantlar yenilenmiş
Ekli dosyayı görüntüle 10412
Ekli dosyayı görüntüle 10414
Ekli dosyayı görüntüle 10413
Asdaffa bu gerçek mi yaat ve kelebek muhabbetine dönmüş olay
Asdaffa bu gerçek mi yaat ve kelebek muhabbetine dönmüş olay