Ben mk2 Leon 1.6 gördüm. Tam olarak 10dan 13'e çıkıyordu.Ben bu zamana kadar benzinde 10 yakıp lpg ye geçince 13 yakan araba görmedim duymadım max 12 oluyor yani hatta bir tanıdığımın 10 yakarken lpg de 11.5
Ben mk2 Leon 1.6 gördüm. Tam olarak 10dan 13'e çıkıyordu.Ben bu zamana kadar benzinde 10 yakıp lpg ye geçince 13 yakan araba görmedim duymadım max 12 oluyor yani hatta bir tanıdığımın 10 yakarken lpg de 11.5
Para tuzağı ve sanırım bu tuzağa düşeceğim.https://geek.wish.com/?category=tag_53dc186421a86318bdc87f1c#cid=592e733d0b7b1f30cad07fb2
Bu ne açıklayabilecek var mı?
Yav ne bu nePara tuzağı ve sanırım bu tuzağa düşeceğim.
Doktor sen merso alıyodun nolduYav ne bu ne
Alamıyorum.Valideden veto yedim.Mx5 e de veto vermişti çokk canım sıkılıyor açmaDoktor sen merso alıyodun noldu
bizde de aynı halıdan vardıbiz de halının da aynısı vardı
116d al yawwAlamıyorum.Valideden veto yedim.Mx5 e de veto vermişti çokk canım sıkılıyor açma
Bunun kadar havası var mı ya 116 nın116d al yaww
Varrrr eğer güzel bir jant takarsan apaçi olmadan ben durur durur bakar hayal ederim altımda olsa şimdi tavladığım kızın 3 katı kadar kız tavlarım diye(2x3=8)Bunun kadar havası var mı ya 116 nın
Güvenlik paketi eklenmiş sanırım airbag sayısı artmış city safety tarzı acil durum freni falan gelmiş diye duydum
5 <35 begeniye Sahibinden.com favori listemi paylaşırım [emoji16]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam ayucum senin hatrın için paylasayim
Paylaşcan tabi yoksa hepsini alırım kalkarTamam ayucum senin hatrın için paylasayim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hepsini değilde şu levorgu beraber alalımPaylaşcan tabi yoksa hepsini alırım kalkar
Levorgu alcama audiyi alırım yawhepsini değilde şu levorgu beraber alalım