Abi sen tam mezarcısın haa 25 e fln almadın mı arabayıtamam işte benim arabayla aynı yere geliyor
Abi sen tam mezarcısın haa 25 e fln almadın mı arabayıtamam işte benim arabayla aynı yere geliyor
Abi sen tam mezarcısın haa 25 e fln almadın mı arabayı
O zaman doru sölüyon haklısn abiolm ben 25e aldım da eksikleriyle aldım, ne lastik vardı ne bişi, dolar kaç lira oldu hem
edit: bi de ben tanıdıktan diye o fiyata aldım
knk valla çok heves etmiştim bi bakayım alayım dedimda 20 bin tlyi görünce vay ulan dedim tamam kalitelidir iyi sestir tasarım falan eyvallahta biraz insaf yav almanyada ki sitede 2.900 euroYav şunun fiyatına gider swift 1.3 gti falan alır daha çok eğlenirim bu fiyat neeee
Çıldırık bunlar boşver boş işler bunlar bnceknk valla çok heves etmiştim bi bakayım alayım dedimda 20 bin tlyi görünce vay ulan dedim tamam kalitelidir iyi sestir tasarım falan eyvallahta biraz insaf yav almanyada ki sitede 2.900 euro
Hımm bakayım ben bir.Kış ayında ş dışına sadece corolla çıkabiliyor.Başka önerisi olan varsa menşınlasınbu mevsimde ısınabileceğin bi yer yok yalnız. bolu abanta git, dağ evlerinde şömine başında ısınırsın
Niye yavv chrde kış lastiği mi yokHımm bakayım ben bir.Kış ayında ş dışına sadece corolla çıkabiliyor.Başka önerisi olan varsa menşınlasın
19-20 gibi İstanbuldan antalyaya geçicem abantta yer önerebilecek var mı 1 gece kalsakbu mevsimde ısınabileceğin bi yer yok yalnız. bolu abanta git, dağ evlerinde şömine başında ısınırsın
19-20 gibi İstanbuldan antalyaya geçicem abantta yer önerebilecek var mı 1 gece kalsak
Yok tabi yaz lastiklerimle onlaynım.Fiyatlara baksanızaNiye yavv chrde kış lastiği mi yok
Valla bende araba olsa şuan direkt 4 mevsim alırımYok tabi yaz lastiklerimle onlaynım.Fiyatlara baksanıza
https://www.lastikal.com.tr/18-Kis-Lastigi-Fiyatlari?Filters=1:43,2:69
at be reisçok haklısın enes batur tayfasına yakın bir kitle çoğu yorumlara falan bakıyorum arada '' adamsın abi , büyüksün reis, vb.'' gibi şeyler çoğunlukta oluyor
Bi dur ömrü bitsin.2018 sonbaharda 25k olur zaten araba değiştiririm.Valla bende araba olsa şuan direkt 4 mevsim alırım
Gel arkada yer var.Ağırlık yaparsın yere iyi basarız karda.Zincir takmayı biliyon mu?O değil böle ha deyince nasıl hemen plan yapabiliyon doktor böle olunca hep fakir olduğum aklıma geliyor sen zenginsin herhalde @DouglasAdams
Bilmiyom, biz zenginiz kar lastiği kullanıyoruzBi dur ömrü bitsin.2018 sonbaharda 25k olur zaten araba değiştiririm.
Gel arkada yer var.Ağırlık yaparsın yere iyi basarız karda.Zincir takmayı biliyon mu?
OOoooooooOOOooo yavaş ez ayu canım acıdı.Şaka maka 4 mevsimle abanta çıkılır mı?Pedere sordum gidemezsin senin kar tecrüben yok dedi.O kadar farkeder mi ya?Bilmiyom, biz zenginiz kar lastiği kullanıyoruz
Valla onun birçok etmeni var kimi yaz lastiğiyle çıkar kimi kış lastiğiyle çıkamazOOoooooooOOOooo yavaş ez ayu canım acıdı.Şaka maka 4 mevsimle abanta çıkılır mı?Pedere sordum gidemezsin senin kar tecrüben yok dedi.O kadar farkeder mi ya?