Karda sürmek Starbucks düzlüğünde gazlamaya benzemez hekim abeyOOoooooooOOOooo yavaş ez ayu canım acıdı.Şaka maka 4 mevsimle abanta çıkılır mı?Pedere sordum gidemezsin senin kar tecrüben yok dedi.O kadar farkeder mi ya?
Karda sürmek Starbucks düzlüğünde gazlamaya benzemez hekim abeyOOoooooooOOOooo yavaş ez ayu canım acıdı.Şaka maka 4 mevsimle abanta çıkılır mı?Pedere sordum gidemezsin senin kar tecrüben yok dedi.O kadar farkeder mi ya?
Inceyi gordumde doktoru severim bisi demiyorumbu mevsimde ısınabileceğin bi yer yok yalnız. bolu abanta git, dağ evlerinde şömine başında ısınırsın
Adam adamInceyi gordumde doktoru severim bisi demiyorum
Ben de seni seviyorum.Inceyi gordumde doktoru severim bisi demiyorum
Yav bedoKarda sürmek Starbucks düzlüğünde gazlamaya benzemez hekim abey
Eller perdeli benim yuzuk takamiyorum ama sende beni seviyorsan dovme yaptirabilirimBen de seni seviyorum.
Yav bedo
Benim iyi kotu hep cinlar@Sailor kaptan bugün seni andım.Kulağın çınladı mı?
Sprey boya al siyah renk boya gitsin babam da geçen sene öyle yapmıştı.Pahali değildir o kadarBeyler iyi geceler bir şey soracağım. Elimde 4 adet siyah, hiç kullanılmamış saç jant var bunları boyatıp kışlık olarak takmak istiyorum . Sizce boyatmam ne kadara patlar?
Abi boyada sıkıntı yok. Ben farklı renk yapmak istiyorum.Sprey boya al siyah renk boya gitsin babam da geçen sene öyle yapmıştı.Pahali değildir o kadar
Eller perdeli benim yuzuk takamiyorum ama sende beni seviyorsan dovme yaptirabilirim
Gel buraya? 500km'yi F.Altay'dan ölçünce geçiyor ama sizin evin oradan geçmez.@bt abi böyle tatil için 500km yi geçmeyecek uzaklıkta İzmir'e.Tatil yeri önerin var mı? Abantımsı? Ya da abantı önerir misin?
Gelem abim Konum nere?Gel buraya? 500km'yi F.Altay'dan ölçünce geçiyor ama sizin evin oradan geçmez.
Alaşımlara 300-500 fiyat çekiyorlar diye duydum geçenlerde. Saç biraz daha ucuzdur herhalde.Beyler iyi geceler bir şey soracağım. Elimde 4 adet siyah, hiç kullanılmamış saç jant var bunları boyatıp kışlık olarak takmak istiyorum . Sizce boyatmam ne kadara patlar?
Kartepe.Gelem abim Konum nere?
Sen ehliyet aldın mıAbi boyada sıkıntı yok. Ben farklı renk yapmak istiyorum.
Abi orası istanbuldan kaçanların mekan değil mi yav?Kartepe.
Modanın merkezi.Abi orası istanbuldan kaçanların mekan değil mi yav?