Mevzu var dediler toplandık karşı tarafın hastane masraflarını @alfhonso müdür karşıladı mevzu sonrası hatıra fotoğrafı çektirdik xd
Daha cok kisi vardi yav etiketleseneO zaman istanbul ekibi toplanma sırası bizde yahu . @Sailor @emreozukan @Cussler @saracer @cnkakyz @kerpetenemir
Senin neden gozlugun yok
Mevzu var dediler toplandık karşı tarafın hastane masraflarını @alfhonso müdür karşıladı mevzu sonrası hatıra fotoğrafı çektirdik xd
Unuttuklarım varsa affola kaptanım sende etiketleyi ver .Daha cok kisi vardi yav etiketlesene
Ben teldende yazacamda numaralari yok cogunun hala . Sagolsunlar foruma yazdim numaralari atin diye iplemedilerUnuttuklarım varsa affola kaptanım sende etiketleyi ver .
Sen bana isimleri ver abim bakarim ben. @saracer Erol abi sen ne zaman dönüş yapıyorsun?Ben teldende yazacamda numaralari yok cogunun
abi en önemli itemimi evde unutmuşum xd senide bekliyoruz artıkSenin neden gozlugun yok
Sen bana isimleri ver abim bakarim ben. @saracer Erol abi sen ne zaman dönüş yapıyorsun?
Bize de çok oldu bi ara saymıştim 20ye yakın çizikle vurugun sadece 2si bizim geri kalanı park halinde yapılmış ve hepsi kaçtıAynen abi üzücü olan şey daha yeni bi arabaya bu kadar zararın verilmesi hayır biz çarpmış olsak içimiz yanmaz güler geçeriz ama biri çarpınca ve bunu çarpan kişiler söylemeyip biz görünce üzücü ve kızdırıcı oluyor
O zaman 14 marttan sonraki haftaya bi organizasyon yapalım abi müsaitse herkes. Bu arada etiketlemediklerim varsa yanlış anlamayıp dahil olurlarsa seviniriz .14 mart
Abi bu sefer sinan abiyide alip bi go kart mi yapsak ya hep diyorduk14 mart
İsterim gelip tanismakda istanbuldan cikamiyorum uzun zamandir. Sozum olsun diyecem tutamayacam biliyorumabi en önemli itemimi evde unutmuşum xd senide bekliyoruz artık
Cikolatali baklava olmazsa yemem
Abi bu sefer sinan abiyide alip bi go kart mi yapsak ya hep diyorduk
canın sağolsun abi vakit bulursak biz o taraflara gelmeye çalışırızİsterim gelip tanismakda istanbuldan cikamiyorum uzun zamandir. Sozum olsun diyecem tutamayacam biliyorum
Normal baklavanın üzerine çikolata sosu döksek?Cikolatali baklava olmazsa yemem
O zaman istanbul ekibi toplanma sırası bizde yahu . @Sailor @emreozukan @Cussler @saracer @cnkakyz @kerpetenemir
@motorsinann@yahya_m5
Ben her zaman hazırımDaha cok kisi vardi yav etiketlesene