O kadar yoldan geleceksen soylede bir yerden alalim bariBu arada buluşma olursa gelmeye çalışırım. Beni de yazın.
O kadar yoldan geleceksen soylede bir yerden alalim bariBu arada buluşma olursa gelmeye çalışırım. Beni de yazın.
Araba tester ının altında blue gt var çok şey yapmamak lazımMotor1 Fiesta incelemesinde B&O ses sisteminin bagajdan çalması, eskisine göre daha az keskin olması gibi pek çok yanlış bilgiyi hoş gördüm ama 9:45'te Ibiza'yı daha dengeli buldum dedi ve kanaldan aboneliğimi geri çektim. Ben Eren'in Seat testlerinden beri bu kadar yalan yanlış bilgi içeren test görmemiştim Testi yapan arkadaşı tanıyan varsa ve bu fikirlerimi iletirse de çok sevinirim.
Valla knk ben kendim için alacak olsam bu paralara çok farklı fenteziler kovalarım da kuzenim bakıyor. Dizel otomatik çok dolu fiyatları uygun geldi.
Bu Lancia Delta'ları nasıl bilirsiniz alınır binilir mi?
Süslü Bravo gibi sanki
Panpa sen Tekirdağ bulusmasina git daha iyi , bak ben kocaelideyim bana senden daha yakınBu arada buluşma olursa gelmeye çalışırım. Beni de yazın.
Valla ne yalan söyleyeyim ben pek bilmem ama Bravo ile bir akrabalığı var gerçi hoş oda güzel makinaydı.
İmkanı yok 2000 ler desen tamam da yıl 2018 mini ne...https://www.sahibinden.com/ilan/vas...12-mini-john-cooper-1,6-works-530774541/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...per-s-coupe-ekran-deri-isitma-454290335/detay
Beyler bunlar kız düşürüyor mu ya acaba bunlara bakınsak mı ki @DouglasAdams Sen bilirsin bunlar düşürür mü?
ve gelmıyorsun :/Panpa sen Tekirdağ bulusmasina git daha iyi , bak ben kocaelideyim bana senden daha yakın
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim bildiğim Bravo ve Delta aynı Gui farklı yürüyene sahip ama bilemiyorum FCA'nin eski nesil hatch leri hakkında pek bilgim yok.Bravodan ziyade alfa Romeo genleri taşır
Üstad Kocaelinin neresindenPanpa sen Tekirdağ bulusmasina git daha iyi , bak ben kocaelideyim bana senden daha yakın
Kiz düşürmek için illaki yol tutmayan zevksiz B-SUV alacaz yani... hmmm istemem kalsın Golf 5 GTi'la gazlamak kızlara para yedirmekten daha zevkli olacaktır.İmkanı yok 2000 ler desen tamam da yıl 2018 mini ne...
Bebeğim liseli lafları bırak da 2 kelam edebilelimKiz düşürmek için illaki yol tutmayan zevksiz B-SUV alacaz yani... hmmm istemem kalsın Golf 5 GTi'la gazlamak kızlara para yedirmekten daha zevkli olacaktır.
Kaptanım daha önce bayramdaki buluşmaya Duzboru ile gelmeye niyetlendik ama uymadı maalesef .ve gelmıyorsun :/
ümstad , istasyonda ananem var sık sık gelirim ama asıl olarak izmit merkez mehmet ali paşa mah.Üstad Kocaelinin neresinden
yahu senın canın sagolsun ben anladım durumlar karısık olunca yapacak bırsey yok kısmet artık rahatlarsa hersey konusuruzKaptanım daha önce bayramdaki buluşmaya Duzboru ile gelmeye niyetlendik ama uymadı maalesef .
şimdi ise çok yogunum hafta sonu akademi lisem var, 4haftadır izinliyim cumartesileri başka bir eğitime katılıyorum kariyer ile alakalı .
Bu süreçte 3 farkli dalda kendi capimda yarışmalara katıldım , yarismalara hazırlanıyor , sonuç belliyorum .
Çok yogun geçiyor hayatim , tabi sizin gibi meslek hayatına atilmis hem aile hem iş hem sosyal hayati beraber yuruten abilerim kadar olmasada
Bakalım uyarsa gelmeye çalışırım ama büyük ihtimal olumsuz
Kızlar vs Hot-hatch... kazanan açık ara belli yav. Biri her dakka nazlanır durur diğeri ver kamçıyı ver diye bağırır .Bebeğim liseli lafları bırak da 2 kelam edebilelim
Fiat servisinden birine sorduk abi aynen dediklerini söyledi niyetli baya kuzenim bakalım. Şekline ısınmasamda doluluğu ve fiyatına kanım kaynamadı değilEğer uzun süre kullanmaksa amaç hiç düşünmeden alın
Bu arada arka koltuk diz mesafesi nerdeyse superb kadar diyebilirim, rahat rahat bacak bacak üstüne atabilirsin
Yürüyen aksamı Bravo diye söyledi çalışanBenim bildiğim Bravo ve Delta aynı Gui farklı yürüyene sahip ama bilemiyorum FCA'nin eski nesil hatch leri hakkında pek bilgim yok.