Ben sana nasıl anlatam ki ikisi arasındaki farkı...Kızlar vs Hot-hatch... kazanan açık ara belli yav. Biri her dakka nazlanır durur diğeri ver kamçıyı ver diye bağırır .
Ben sana nasıl anlatam ki ikisi arasındaki farkı...Kızlar vs Hot-hatch... kazanan açık ara belli yav. Biri her dakka nazlanır durur diğeri ver kamçıyı ver diye bağırır .
Benim bildiğim Bravo ve Delta aynı Gui farklı yürüyene sahip ama bilemiyorum FCA'nin eski nesil hatch leri hakkında pek bilgim yok.
Hissiyat olarak zevkli değil ama yapılan yol tutuş testlerinde açık ara en başarılı C Hatch şu anda o.Fiat servisinden birine sorduk abi aynen dediklerini söyledi niyetli baya kuzenim bakalım. Şekline ısınmasamda doluluğu ve fiyatına kanım kaynamadı değil
Yürüyen aksamı Bravo diye söyledi çalışan
Kaldı ki Giu'nun yürüyeni pek başarılı değil bence
Kaptanım bende bıktım artık yogunluktan ama insanlığa , ailemize , kendimize faydalı olmak için bu yollardan geçmek gerekiyoryahu senın canın sagolsun ben anladım durumlar karısık olunca yapacak bırsey yok kısmet artık rahatlarsa hersey konusuruz
1 saatlik yolun var toplu taşıma ile uzak ayağı yapmaümstad , istasyonda ananem var sık sık gelirim ama asıl olarak izmit merkez mehmet ali paşa mah.
Hilux reyize saygılar bedo başgan , bu aralar goremiyoruz reyizi .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Let mi tel yu samtink biri gel pazar sabah kahvaltı edelim der diğeri abi akşam gazlayak da sonra koko yapıp eve doneriz keyfine teşvik eder .Ben sana nasıl anlatam ki ikisi arasındaki farkı...
Tövbe tövbe beni konuşturacaksın..Let mi tel yu samtink biri gel pazar sabah kahvaltı edelim der diğeri abi akşam gazlayak da sonra koko yapıp eve doneriz keyfine teşvik eder .
Yok abi uzak degilde benim 7günüm dolu ya , Hafta sonu calisan işçiler hafta içi 1gun izin aliyorlar ya bende oyle mi yapsam haftanin 1 gunu okuldan izin alayim1 saatlik yolun var toplu taşıma ile uzak ayağı yapma [emoji14]
2 ay tatilde toplasan 6-7 kere anca binmişimdir Hilux'a, babamın yoğun mesailerinden dolayı pek görüşemedik onunla da :/
Yav paran varsa sevgiliye cok gerek yok anladin sen onu gerci hoş, kizlarin %80 i ülkemizde paraya bakıyor .Tövbe tövbe beni konuşturacaksın..
benı vıncle kaldıramazlardı valla allah kolaylık versınKaptanım bende bıktım artık yogunluktan ama insanlığa , ailemize , kendimize faydalı olmak için bu yollardan geçmek gerekiyor
Birde aile zoru degil kendi tercihim olunca kimseye şikayetlenemiyorum
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
paraya baksalar cevrenle sel olurdu be ceyhun az kırlı cıkı degılsın sendeYav paran varsa sevgiliye cok gerek yok anladin sen onu gerci hoş kizlarin %80 i ülkemizde paraya bakıyor .
Ben mi kirli çıkıyım bende para ne gezer yav akbil doldurursak şükür. Paraya bakan kızlar benim etrafta çok yok valla ama genel olarak var yani memlekette.paraya baksalar cevrenle sel olurdu be ceyhun az kırlı cıkı degılsın sende
ilerde muhtemelen mandira filozofuna donusecegim , okulu falan bırakıp ya zuvasa babamın köyüne gidem ya da Tekirdağ'a gidem ya da kocaeliden fazla uzaklasmamak lazım kandırada bir arazı vardı oraya yerleseyimbenı vıncle kaldıramazlardı valla allah kolaylık versın
Bence hoş olmuşlar valla ikisinide severim zaten.Gece gece bi güzellik paylaşayım dedim
Mustang ile raptor un panjurları değiştirmişler
Raptor panjurlu Mustang e bittim
Note 8 den yazdiBen mi kirli çıkıyım bende para ne gezer yav akbil doldurursak şükür. Paraya bakan kızlar benim etrafta çok yok valla ama genel olarak var yani memlekette.
Ben istanbula geldiğimden beri 1 buluşmadan haberim oldu onda da başka işlerim vardı gelemedim, hatta yanlış hatırlamıyosam doktor da istanbuldaydı onun da yanına uğrayamamıştımYav diğer buluşmalara niue gelmiyonuz ki onlarida istanbulda yapiyok .
Mekan basıyosak ona göre emaneti alim??mekanmı bassak napsak bız ya gene baya kalabalık olduk guzel guzel gel tabı
Yav az masraf edip aldık işte .Note 8 den yazdi
Kocbasi olarak beni kullandikmi misBen istanbula geldiğimden beri 1 buluşmadan haberim oldu onda da başka işlerim vardı gelemedim, hatta yanlış hatırlamıyosam doktor da istanbuldaydı onun da yanına uğrayamamıştım
Mekan basıyosak ona göre emaneti alim??