Biri YD diğeri ZA plakalı ikiside beyaz41 HR 607 plakalı var mı ?
veya 41 FB plakalı
Biri YD diğeri ZA plakalı ikiside beyaz41 HR 607 plakalı var mı ?
veya 41 FB plakalı
@Garaj TV bızım aracta enjoy artı stıl paketı ımıs o yuzden ekran varmıs bugun aradılar seramık ıstermıyız dıyede sordum soledıler
Valla araba ne kadar temiz olursa olsun kordon önemli benim içinSol arka kapıda düşüklük var. Sağ arka kapı da sanki çok düşmüş de kötü bir kaporta işçiliğiyle düzeltilmeye çalışılmış gibi. Bu yaşta bu km'deki arabalarda bu tarz şeyler normal. Bu iyi senaryo. Kötü senaryo da fena taklalara gelmiş olması Sağolsunlar fotoğrafları da öyle bir ince yamuklukla çekmişler ki; çengel çengel yürüyen, takladan sonra zor doğrultulmuş kartallar toroslar gibi gözüküyor
Şimdi hatırladım bikaç ay önce bi komşumuz astra düşünüyordu lastik ebadı yüzünden vazgeçti tanesi 600-700 liraydı@Garaj TV bızım aracta enjoy artı stıl paketı ımıs o yuzden ekran varmıs bugun aradılar seramık ıstermıyız dıyede sordum soledıler
aynen ekran vs ama eh sende pedere 4 jant bıle cok normalde bu fıyata bu kadar makulİyi olmuş sanırım yanında 16 inç alaşım jant ve sis farı da geliyor. Bir de çevre görüş olsa harika olurmuş.
vur vurŞimdi hatırladım bikaç ay önce bi komşumuz astra düşünüyordu lastik ebadı yüzünden vazgeçti tanesi 600-700 liraydı
İsyan ediyorlar vallahi
aynen ekran vs ama eh sende pedere 4 jant bıle cok normalde bu fıyata bu kadar makul
Tamamdır , ben başka bi tanesiyle karıştırdım o zamanBiri YD diğeri ZA plakalı ikiside beyaz
Bence çok güzel olmuş... Bu tarz cross station modelleri genel olarak çok seviyorum.https://shiftdelete.net/porsche-mission-e-cross-turismo-ozellikleri/amp
Porsche bu gidişle önden çeker elektrikli hatchback de yapar
yok ekran degıl sadece. androıd auto lastık basınc bluetooth vs var bunlar pedere baya baya yeterlı seyler.onde led bıle var.Fiyatlara bak ya. 7 inç ekran var diye seviniyoruz neredeyse 100k vermişsiniz
Sanayide herhangi bir dosemecimiz yapar canim Antalya kalpAntalyada araçiçi kameranın kablolarını gizletebileceğim biryer var mı bildiğiniz mesela @AYUU bilir mi
Antalyada araçiçi kameranın kablolarını gizletebileceğim biryer var mı bildiğiniz mesela @AYUU bilir mi
Allah düşürmesin panpaİsyan ediyorlar vallahi
Bu tarzı bende seviyorum ama cayennein ve panamaranın hybtit versiyonları zaten var, mission e konseptini de yapıyorlar diye biliyorum. Odaklarının spor otomobillerden uzaklaşması hoşuma gitmiyorBence çok güzel olmuş... Bu tarz cross station modelleri genel olarak çok seviyorum.
Mission E söylemlerine göre sportif Porsche DNA'sına sahip en güçlü modellerinden biri olacakmış. Eğer 911 GT2 RS gibi şaheserler istiyorsak bu tarz arabaları bu adamlar üretmek zorundalar aksi takdirde yaşayamazlar.Bu tarzı bende seviyorum ama cayennein ve panamaranın hybtit versiyonları zaten var, mission e konseptini de yapıyorlar diye biliyorum. Odaklarının spor otomobillerden uzaklaşması hoşuma gitmiyor
Cnr tuninge bi danış istersen https://m.facebook.com/CNRTOPTAN/?locale2=tr_TR#!/CNRTOPTAN/?locale2=tr_TRAntalyada araçiçi kameranın kablolarını gizletebileceğim biryer var mı bildiğiniz mesela @AYUU bilir mi