Rahat kaldırır yüksek grafik ayarlarında bileBenim ucuz çin malı Xiaomi Mi5s bunu kaldırırmı . Senin telefon işlemci ve batarya kapasitesi neydi. Bu oyunu oynarken kaç saat gidiyor şarjı
Halo koymaya başlamışlar, inşallah ihtiyaçları olmazFerrari çalışmış ?
Valla 1 gundur oynuyorum oyle bir sorunla karsilasmadim hic ne benzin bitti ne takla attim vsOyun içinde arabadayken gaz pedalı dozajı yok abi. Benzin de hızlı bitiyor. Strese girmeyesin
Benimkide cin mali. Zaten cinde uretilmeyen telefon var mi ?Benim ucuz çin malı Xiaomi Mi5s bunu kaldırırmı . Senin telefon işlemci ve batarya kapasitesi neydi. Bu oyunu oynarken kaç saat gidiyor şarjı
Yanliz oyunda cok bot var cidden 3. Keredir birinci oluyorduk simdi saat ilerledikce maks 4. Siraya gelebildik ilgincOyun içinde arabadayken gaz pedalı dozajı yok abi. Benzin de hızlı bitiyor. Strese girmeyesin
Benim telefon vietnam malıBenimkide cin mali. Zaten cinde uretilmeyen telefon var mi ?
Senin 5s aslinda cogu telefondan iyi ama arkadasin telefonunda donmalar yasaniyordu romundan dolayi muhtemel sende hangi surum yukluydu
Bana sarj vs sorma islemci pil uyumundan baya baya akiyor daha yuzde 57 bayadir oynuyorum
Assembly in vietnamdir o haci dayiBenim telefon vietnam malı
Ne fark eder yav sonuçta final vietnamAssembly in vietnamdir o haci dayi
Hic onemli degil. Apple in arkasinda da assembly in california yazar. Ama ac haberleri cindeki apple fabrikalarinda hergun biri intihar eder. Onemli olan nerede toplandigi degil parcalarin nerede uretildigiNe fark eder yav sonuçta final vietnam
Apple larda designed in california yaziyo yavHic onemli degil. Apple in arkasinda da assembly in california yazar. Ama ac haberleri cindeki apple fabrikalarinda hergun biri intihar eder. Onemli olan nerede toplandigi degil parcalarin nerede uretildigi
Benim telefonda efsane oluyorAyipmi olum oynamak ne guzel beles birde ama ekran kucuk keske 6 inch bisi alsaymisim
Girelim bir araPubg mobil cok fena sardi gozlerim agriyor
Ben oynamıyorum. Oynamayanlar haftaya Taksimde toplanacak. Gel sendeYok değil de bütün dünya pubg oynuyo sınıfta oynamayan bi ben kaldım dışlandım resmen oyun muhabbetine bi giriyolar 5 saat bitmiyo üvey evlat gibi kalıyorum kenarda
İnsanlar oynamaya başladıkça azalttılar botlarıYanliz oyunda cok bot var cidden 3. Keredir birinci oluyorduk simdi saat ilerledikce maks 4. Siraya gelebildik ilginc
Olur olur girelim ismin ne oyundaBenim telefonda efsane oluyor
Girelim bir ara
Oyun içinde arabadayken gaz pedalı dozajı yok abi. Benzin de hızlı bitiyor. Strese girmeyesin
"cimsit"Olur olur girelim ismin ne oyunda