Bmw bunların eline geçiceğini bilse üretemezdi bu arabayıHayırlı pazarlar
Ekli dosyayı görüntüle 12129
Aslında dikkat edince anlaşılıyor.Bakmasam bu videoya anlamayacaktım.Bmw lerdeki kadar iyi çalışmıyor amaBMW'lerdeki gibi çaktırmadan yapsa güzel olurmuş aslında Elektrikli ısıtmayı bayağı beğendim yalnız, güzel özellik.
Konya yine formundaHayırlı pazarlar
Ekli dosyayı görüntüle 12129
Bence çoğunluk kendileri gibi boş işlerlerle uğraşanları seviyorGunaydin beyler
ya bu millet Mervan i neden takip eder anlamadim, link i paylasmak bile istemedim, urettikleri iceriklere bak ya, videonin aciklamasi bu, gerisini siz anlayin artik !!!
"Selamlar bugün Drone'um ile arabamı yarıştırdım. Sizce hangisi kazanmıştır ? Aracın plakasını video için değiştirdik gerçekten türk plaka değil soracaklar için söyleyeyim. İyi seyirler"
Ali abi biraz rahatlatsan kendini?Beyler
Banka promosyonu ile tüpü doldurayım dedim. Wordpuan gecen istasyon evden 5 km uzakta buldum. 325 tl word puan var 66 tl gaz alcam diye 10 km araba sürdüm.
Hayır işin bir trajik noktası nisanda 750 bonus daha gelicek. Her seferinde lpg almak için world puan gecen istasyonu nerden bulucam.. Ne dertli başım var ya.
Yalnız çok güzel yapıyorlar bu bariyerleri. Tam gaz giriyorsun, yine absorbe edebiliyor darbeleri. Adam yürüyerek çıktı içinden.
Evet dışarıdan bakınca düz demir parcasi gibi geliyor ama bayağı mühendislik var içinde yanlış hatırlıyor olabilirim ama özellikle pistlerde kullanılan bariyerlerin metresi 7k€ du galiba aslında kaza çok da hızlı oldu sayılmaz 3 sene önce gtrın uçup bi seyirciyi öldürdüğü kazadan sonra da sürücü kendisi çıkmıştı arabandanYalnız çok güzel yapıyorlar bu bariyerleri. Tam gaz giriyorsun, yine absorbe edebiliyor darbeleri. Adam yürüyerek çıktı içinden.
Abi sendemiPubg mobil cok fena sardi gozlerim agriyor
Ayipmi olum oynamak ne guzel beles birde ama ekran kucuk keske 6 inch bisi alsaymisimAbi sendemi
Yok değil de bütün dünya pubg oynuyo sınıfta oynamayan bi ben kaldım dışlandım resmen oyun muhabbetine bi giriyolar 5 saat bitmiyo üvey evlat gibi kalıyorum kenardaAyipmi olum oynamak ne guzel beles birde ama ekran kucuk keske 6 inch bisi alsaymisim
Telefon versiyonu cok efsane yaYok değil de bütün dünya pubg oynuyo sınıfta oynamayan bi ben kaldım dışlandım resmen oyun muhabbetine bi giriyolar 5 saat bitmiyo üvey evlat gibi kalıyorum kenarda
1 saat bile dayanmaz benimkinin pili ona hiç denemiyorum oyuzdenTelefon versiyonu cok efsane ya
Telefon versiyonu cok efsane ya
Oyun içinde arabadayken gaz pedalı dozajı yok abi. Benzin de hızlı bitiyor. Strese girmeyesinBenim ucuz çin malı Xiaomi Mi5s bunu kaldırırmı . Senin telefon işlemci ve batarya kapasitesi neydi. Bu oyunu oynarken kaç saat gidiyor şarjı