Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:( Hayırlı pazarlar
IMG-20180325-WA0007.jpg

Gunaydin beyler
ya bu millet Mervan i neden takip eder anlamadim, link i paylasmak bile istemedim, urettikleri iceriklere bak ya, videonin aciklamasi bu, gerisini siz anlayin artik !!!
"Selamlar bugün Drone'um ile arabamı yarıştırdım. Sizce hangisi kazanmıştır ? Aracın plakasını video için değiştirdik gerçekten türk plaka değil soracaklar için söyleyeyim. İyi seyirler"

Gunaydin beyler
ya bu millet Mervan i neden takip eder anlamadim, link i paylasmak bile istemedim, urettikleri iceriklere bak ya, videonin aciklamasi bu, gerisini siz anlayin artik !!!
"Selamlar bugün Drone'um ile arabamı yarıştırdım. Sizce hangisi kazanmıştır ? Aracın plakasını video için değiştirdik gerçekten türk plaka değil soracaklar için söyleyeyim. İyi seyirler"
Bence çoğunluk kendileri gibi boş işlerlerle uğraşanları seviyor

Beyler
Banka promosyonu ile tüpü doldurayım dedim. Wordpuan gecen istasyon evden 5 km uzakta buldum. 325 tl word puan var 66 tl gaz alcam diye 10 km araba sürdüm.
Hayır işin bir trajik noktası nisanda 750 bonus daha gelicek. Her seferinde lpg almak için world puan gecen istasyonu nerden bulucam.. Ne dertli başım var ya.

Beyler
Banka promosyonu ile tüpü doldurayım dedim. Wordpuan gecen istasyon evden 5 km uzakta buldum. 325 tl word puan var 66 tl gaz alcam diye 10 km araba sürdüm.
Hayır işin bir trajik noktası nisanda 750 bonus daha gelicek. Her seferinde lpg almak için world puan gecen istasyonu nerden bulucam.. Ne dertli başım var ya.
Ali abi biraz rahatlatsan kendini?

Yalnız çok güzel yapıyorlar bu bariyerleri. Tam gaz giriyorsun, yine absorbe edebiliyor darbeleri. Adam yürüyerek çıktı içinden.
Evet dışarıdan bakınca düz demir parcasi gibi geliyor ama bayağı mühendislik var içinde yanlış hatırlıyor olabilirim ama özellikle pistlerde kullanılan bariyerlerin metresi 7k€ du galiba:D aslında kaza çok da hızlı oldu sayılmaz 3 sene önce gtrın uçup bi seyirciyi öldürdüğü kazadan sonra da sürücü kendisi çıkmıştı arabandan

Ben bile 90la gitmiyorum uzunyolda , Bu arakdaşımız 90 km hızla Isparta Diyarbakır gitmiş. Tüketimi ise videoda. Böyle videolar izlemeyi seviyorum. Bende çift Depo total benzin videosu yapmak istiyorum. Ama gerçekten maliyetli bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...