Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2012 yılında, Belçika'daki terk edilmiş Heers Şatosu'nun bodrumunda toz içinde 6 adet Alfa Romeo bulundu. Spor araçların, şatonun sahibi olan kardeşlerden birine ait olduğu ve 60'lı yıllarda yarışlarda kullanıldığı düşünülüyor.
Kaynak: http://www.messynessychic.com/2018/03/22/found-in-a-derelict-castle-the-lost-fleet-of-alfa-romeos/
1216931_66bfff0159affede56bb8ffb0f87f524-e1521719116283.jpg

keşke benim olsa .s

şatosuyla beraber :D

Yaw ne yapacan 0-100 km yi.. araba 140 km hızla gidiyor sonucta. Boludan İstanbula 140 km hızla geldiğim oldu :)

Eger seviyorsan bu durumu abi
@Sailor o videonun 4ncü dakkasında bir tünnelde aragazı veriyom miss miss.
Yani su aragaz isini devir ceviren bir atmosferikde gor benden sana acik cek bulusmada vs yapalim bizler seviyoruz ama egzosta cok ufak oynama oldugunu belirteyim ( varex vs kumandali birsey yok. Kat iptali de yok. Cok ufak birsey var .) 4 bin den 7 bin devire yaklasirken tinilari guzellesiyor.
Bugunde benzin almaya giderken sahilde ufak denedim. 7 senelik kullanim cok guc kaybina ugratmamis sanirim. 2. Viteste 115 km gorebiliyor hala.

Son düzenleme:
Eger seviyorsan bu durumu abi

Yani su aragaz isini devir ceviren bir atmosferikde gor benden sana acik cek bulusmada vs yapalim bizler seviyoruz ama egzosta cok ufak oynama oldugunu belirteyim ( varex vs kumandali birsey yok. Kat iptali de yok. Cok ufak birsey var .) 4 bin den 7 bin devire yaklasirken tinilari guzellesiyor.
Bugunde benzin almaya giderken sahilde ufak denedim. 7 senelik kullanim cok guc kaybina ugratmamis sanirim. 2. Viteste 115 km gorebiliyor hala.
Güç kaybı onu etkilemez. Uzun sürer 115 e ulaşması güç kaybı olursa.

Bin Motor Atmosferik olduğuna bakmayın. Sollamalarda üstüme yoktu. Elimiz vites kolunu kullanmakta ustadır ..Sesine gurban..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...