Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabasına ve kendine güvenen bir Mayıs günü günübirlik Bakacak tırmanışı yaparmı :)

Adsız.jpg

Arabasına ve kendine güvenen bir Mayıs günü günübirlik Bakacak tırmanışı yaparmı :)

Ekli dosyayı görüntüle 12151
abı sen fazla para harcıyorsun galıba ya. sendekı nasıl bır durum ben cıdden cozemedım hala. cokmu cımrısın yoksa elın acık mı cozemedım. sen butun bu teklıflerıne nasıl para yaratcan ? yada galıba cozdum. sen tabırı caızse foruma gelıp aglamayı sevıyorsun yoksa tuzun kuru :)
Ben benim bıdıkla en az 10 2 sene içinde :D
ucak daha ucuza gelınce el mahkum be bılet almaya

abı sen fazla para harcıyorsun galıba ya. sendekı nasıl bır durum ben cıdden cozemedım hala. cokmu cımrısın yoksa elın acık mı cozemedım. sen butun bu teklıflerıne nasıl para yaratcan ? yada galıba cozdum. sen tabırı caızse foruma gelıp aglamayı sevıyorsun yoksa tuzun kuru :)

ucak daha ucuza gelınce el mahkum be bılet almaya

İçki sigaram yok. Belki ondandır.

İçki sigaram yok. Belki ondandır.
bunu ben yemem soyleyeyımde. benımde alkolum az sıgaram orta. harcanan paraları bılıyorum az cok. sende baska seyler var. her zaman gelıp hesap kıtap yapıyorsun ay sonu nasıl gelcek dıye ama bugune kadar etınden sutunden vazgecmedın. hala daha oraya gıdelım buraya gıdelım dıyorsun. ben senı cozdum sonunda sen bu tur kısıntı yapmayı hesap kıtap ıslerını sevıyorsun anladım ben senı :)

Öyle deme,
BalıkEsir Zeus Altarı, Kocaeli Kartepe, Bolu Can kurtaran yokuşlarını tırmandık . Daha dişli rampalar arıyorum kendime .
Belen-Sertavul-Tekir geçitlerini 5 erkek full bagaj-Tam randıman çalışan klimayla geçtim.Sabah 5-Gece 11 ve öğlen 1 de.Oraları öneririm.Bayılmazsan okeyim.Ha bir de sel basmış Ordu ilinde Boztepeye çıkmaca.Artvinden Erzuruma inmeyi de sayman lazım.Ha bir de Van tatvan Bitlis yolu diyorum.Ha bir de Tendürek geçidi.Bunları deneyebilirsin.Hepsini Corollayla geçtim full bagaj yine full koltuk

Son düzenleme:
Belen-Sertavul-Tekir geçitlerini 5 erkek full bagaj-Tam randıman çalışan klimayla geçtim.Sabah 5-Gece 11 ve öğlen 1 de.Oraları öneririm.Bayılmazsan okeyim
bahsı artırıyorum. 160 la gıderken arabada 4 kısı dıreksıyonda tek el vıraj donsun. bız denedık basardık panpalarla. i10 yapabılırse artık sevdalısıyım

Belen-Sertavul-Tekir geçitlerini 5 erkek full bagaj-Tam randıman çalışan klimayla geçtim.Sabah 5-Gece 11 ve öğlen 1 de.Oraları öneririm.Bayılmazsan okeyim.Ha bir de sel basmış Ordu ilinde Boztepeye çıkmaca.Artvinden Erzuruma inmeyi de sayman lazım.Ha bir de Van tatvan Bitlis yolu diyorum.Ha bir de Tendürek geçidi.Bunları deneyebilirsin.Hepsini Corollayla geçtim full bagaj yine full koltuk

Sakar Gecidi nasıl Zorlarmı :)

Ciddi bir Türkiye yol tecrübem var.Ailem sağolsun güvenip direksiyonu verdiler.Ha bir de Dubrovnik-Zadar ; Budva-Mostar yolu var.Tarafsız bölgeden geçmece.Haaa bir de Kotor-Dubrovnik yolu. @İstanbulluu
great-montenegro-tour-001.jpg

Bu yolu Swiftle geçtim.ralli yapmış sayılırım?Attığım yol Kotorda bu arada.Bu yoldan tarafsız bölgeye bağlanıp Mostar'a ulaşılıyor

Son düzenleme:
Ciddi bir Türkiye yol tecrübem var.Ailem sağolsun güvenip direksiyonu verdiler.Ha bir de Dubrovnik-Zadar ; Budva-Mostar yolu var.Tarafsız bölgeden geçmece.Haaa bir de Kotor-Dubrovnik yolu. @İstanbulluu
great-montenegro-tour-001.jpg

Bu yolu Swiftle geçtim.ralli yapmış sayılırım?Attığım yol Kotorda bu arada.Bu yoldan tarafsız bölgeye bağlanıp Mostar'a ulaşılıyor
Monacodan çıkarken spor otomobillerin tacizine uğrayarak, tüm vücudum terli şekilde bol virajlı yolda kullandım bi 30 dk sürdü.
Sonuç:direksiyon soyuldu elimin terinden hakdhakdjakxnslhska

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...