Filme gitmeden ben de aynısını yaptım, twitterda marvel, thor, thanos vs kelimelerin hepsini engelledim bir de
Filme gitmeden ben de aynısını yaptım, twitterda marvel, thor, thanos vs kelimelerin hepsini engelledim bir de
Sinan usta seni bulmuşken sorayim , bizim arabayı biliyorsundur 1.6 Marea . Dün gece yola çıktık sivastayiz . Yol üzerinde Aytemiz'den gaz aldık , sivasa gelince yine aytemizden gaz aldık . Arabada alt devirlerde silkeleme var yakit kaynakli olabilir mi . İlk kalkışta oluyor , rampa yukarı bayılıp devir düşerken silkeliyor . 1500-2500 aralığı yaklaşık .ben gelemem ya
Moderatörler çalışmıyor, üstüne beğeniyor bunları...Boya nası yok gri boya var arabanın üzerinde xd
Moderatörün yapması gereken bir durum göremiyorumModeratörler çalışmıyor, üstüne beğeniyor bunları...
Harbiden hammond toplam kaç kaza yapmıştı? Dragster var, rimac var başka varmı?
ıyı guldumModeratörler çalışmıyor, üstüne beğeniyor bunları...
takılıyor yav adamModeratörün yapması gereken bir durum göremiyorum
Takılıyorum yahu güzel esprineModeratörün yapması gereken bir durum göremiyorum
Ben de takılıyom xdTakılıyorum yahu güzel esprine
Hoaayyydaaaaa well played...Ben de takılıyom xd
Moderatörler çalışmıyor, üstüne beğeniyor bunları...
Bu adamlar iyi hoş da kısacık video için bile zorla reklam izletiyorlarya deli oluyorum
ad blockBu adamlar iyi hoş da kısacık video için bile zorla reklam izletiyorlarya deli oluyorum
Avrupa'nın göbeği, İngiltere'den, Fransa'dan, İtalya'dan araçlarıyla insan geliyor çünkü vize istenmiyor, biz 80 milyon nüfusa 720 bin araç satarken onlar 82 milyona 3.4 milyon araç satmış. Tabi bir de şöyle bir gerçek var.Arabalara bak arkadaş ya burda olsa böyle bir şey tofaştan basık hondadan geçilmez.
benzinde de dene benzinde yapmıyorsa gaz ile alakalı olabilir, arıza lambası v.s yaktı mıSinan usta seni bulmuşken sorayim , bizim arabayı biliyorsundur 1.6 Marea . Dün gece yola çıktık sivastayiz . Yol üzerinde Aytemiz'den gaz aldık , sivasa gelince yine aytemizden gaz aldık . Arabada alt devirlerde silkeleme var yakit kaynakli olabilir mi . İlk kalkışta oluyor , rampa yukarı bayılıp devir düşerken silkeliyor . 1500-2500 aralığı yaklaşık .
@emreozukan abi bir bakar mısın sende
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
220k ya 911 GT3 olsa varya şimdiden çalışmaya, biriktirmeye başlarım, kredi falan çekerim ileride o derece hastasıyım da işte malum durum.Avrupa'nın göbeği, İngiltere'den, Fransa'dan, İtalya'dan araçlarıyla insan geliyor çünkü vize istenmiyor, biz 80 milyon nüfusa 720 bin araç satarken onlar 82 milyona 3.4 milyon araç satmış. Tabi bir de şöyle bir gerçek var.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...11-gt3-rs-lava-orange-seramik-508747867/detay
https://www.autoscout24.com/offers/...b522e66-c4d3-3144-e053-e350040a41f6?cldtidx=5
2.8 trilyona satılan 911 GT3'ün 220.000'e satıldığını düşünsenize. Aslında tam olarak öyle değil ama hadi 500.000 olsun, yine de uçuk bir fiyat farkı var.