Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için@Berkin @Ali Karaer
Beyler;
Allah nice hayırlı yaşlar nasip etsin. Gelecek günler verimli, sağlıklı, huzurlu olsun. Umarım hayallerinizi, hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Doğum gününüz kutlu olsun.![]()
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için@Berkin @Ali Karaer
Beyler;
Allah nice hayırlı yaşlar nasip etsin. Gelecek günler verimli, sağlıklı, huzurlu olsun. Umarım hayallerinizi, hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Doğum gününüz kutlu olsun.![]()
Çok teşekkür ederim abiBöyle bir arabanın içine binipde sırıtmayacak aile babası yokturHayal etsene, Eşin yolcu koltuğunda , kızın onun yanına, sende dreksiyonda, üç kişi ön koltukta ediyorsun. Arkada ise aile büyükleri
Ayrıca Doğum günüde kutlu olsun.
Eyvallah hocam 43ler sadece teşhirdeki kalanlarmış bir de indirim kampanya falan diye mesaj atıyorlar 8aylık teşhir ürününe kim o parayı verecekse neyse elimiz boş dönmemiş oldukBiz de 49 almıştık, Zafiramız sağolsun rahat yüklemiştik Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Zorlasak ikinci el bile bulunur o parayaAmerikada arabanın kendisinin sıfır hali zaten 26k![]()
Ben kocaeline kaciyorum yarina
Spoiler attin millete diye sovecektimde cunku oda bana agzindan kacircak bole siralama gidecek o. Ama resimdeki tshirt gordum guzelmis sovemedim![]()
Dinazor kardeşime marlboro verdim ama ben parliamentçiyim dedi
İnstaya atabilirim belki altına ne yazsam karar veremedim dhmddjdsk
Etçil hayvana ot ikram edilir mi![]()
Dinazor kardeşime marlboro verdim ama ben parliamentçiyim dedi
İnstaya atabilirim belki altına ne yazsam karar veremedim dhmddjdsk
Spoiler attin millete diye sovecektimde cunku oda bana agzindan kacircak bole siralama gidecek o. Ama resimdeki tshirt gordum guzelmis sovemedim