Çokta ikna edilmeyecek bir noktada değiller gibi duruyor ?120 yazıyorlar aynısına.En az 117-118 e satarım hatta bu arabalarla takasa da girerim de alamıyorum ebeveynler veto veriyor üstü açık güvensiz geliyor gözlerine.Motosiklet gibi yorumluyorlar
Çokta ikna edilmeyecek bir noktada değiller gibi duruyor ?120 yazıyorlar aynısına.En az 117-118 e satarım hatta bu arabalarla takasa da girerim de alamıyorum ebeveynler veto veriyor üstü açık güvensiz geliyor gözlerine.Motosiklet gibi yorumluyorlar
Peder tek kelimecidir abi.Hayır ya da evet der üstüne gidince tümden vetocu napsak bilemiyorum.Varsa taktik maktik verin yaÇokta ikna edilmeyecek bir noktada değiller gibi duruyor ?
Dr'un atanamayan mx-5 şarkısıhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2016-mazda-mx-5-power-529321816/detay
Geceler rüyamda gündüz düşümde
Platonik durumum kötü kötü durumdan daha komik
çok güzelsin lanet olsun insafsızsın
Ahahahahahahahhaah kahkaha attımDr'un atanamayan mx-5 şarkısı
BT sığmış binmiş kafa dışarıda kullanmış ama takla atmamış? Bence geçerli argüman.Peder tek kelimecidir abi.Hayır ya da evet der üstüne gidince tümden vetocu napsak bilemiyorum.Varsa taktik maktik verin ya
Vallahi babalara ısrar hep kötü sonuç veriyor. Zamana yayıp sabrederek ince ince, azar azar işlemek lazım.Peder tek kelimecidir abi.Hayır ya da evet der üstüne gidince tümden vetocu napsak bilemiyorum.Varsa taktik maktik verin ya
Dur valideme ileteyimBT sığmış binmiş kafa dışarıda kullanmış ama takla atmamış? Bence geçerli argüman.
Otopark.com gönderiyi beğenmişTövbe tövbe estağfurullah hahshhss Allah akıl fikir versin .
https://www.instagram.com/p/BiwqUNRh2c_/
Ahaahaahah şimdi ben de gördümOtopark.com gönderiyi beğenmiş![]()
Otoparkin beğenmediği şey var mi ki?Otopark.com gönderiyi beğenmiş![]()
Bu nasıl düğün lan öyleAşkım bırak düğünü köz getir seri
Hahahahahahhaha, millet kendini şaşırdı cidden, nasıl ilgi çekerim, instada nasıl fazla beğeni alırım diye kafayı yiyor herkes.Aşkım bırak düğünü köz getir seri
Millet bunamış yav, nargileyi de ayağa düşürdüler iyiceAşkım bırak düğünü köz getir seri