Aşkım bırak düğünü köz getir seri
Bu gene iyi
Orada ayaklarini yikayip sonrasinda o suyu da icebilirdi ausuahzubahchd
Aşkım bırak düğünü köz getir seri
B de çok zorladılar bu sefer abimi
Sadece oyun olduğunu unutan adamlarla girmemek yeterli abi. Ben yakında faceit-esea falana geçicem ya.Yok hacktir yok rage quit tir falan gına geldi gerçektenGecen seni gordum ortamda, oyundaydin tabi o sira..Abuk subuk heriflerle girdim sonuc gene husran aushauzhdh
Öyle ilginç kazalar vs ler yaşamış görmüş geçirmişlerden duyunca önceliğim ailemin önceliği hep güvenlik oldu.Güvenlik paketi vs eksikse de daha temkinli ve korkak olmak lazım bence.Bu arada istersen volvo s60 olsun tırın üstünden düşen levha gelip arabayı ezebilir.Gördük bunları daŞu anda ben de varım. Bakımsızlıktan arızadan kaza yaptırmasın yeter. Kazadan sonra nasıl koruyacağına hiç bakmıyorum. Benimki biraz kişisel mesele ama olsun.
Aile varsa zaten öncelik güvenlik olmalı. Arabanın güvenlik sistemlerinden önce kamyonlardan düşebilecek yükler ve karşı yoldan uçabilecek araçlar dahil her türlü tuzağa hazırlıklı olmak gerek. Gece yolculuklarını sevmeme sebebim gündüz gibi 1km öteyi ve geniş açıyı gündüz gibi seçemiyor olmam. Bir nevi awp kullanır gibi oluyorsun gece vakti. O yüzden uzun yolda kaliteli kusursuz bir otoyol aydınlatması yoksa gece sürüşünü hiç sevmem.Öyle ilginç kazalar vs ler yaşamış görmüş geçirmişlerden duyunca önceliğim ailemin önceliği hep güvenlik oldu.Güvenlik paketi vs eksikse de daha temkinli ve korkak olmak lazım bence.Bu arada istersen volvo s60 olsun tırın üstünden düşen levha gelip arabayı ezebilir.Gördük bunları da
Gece 3 te belen geçidinden geçişimi hatırladım.. Köpek çıkmıştı spin atıp 180-460 derece arası dönüp durmuştumAile varsa zaten öncelik güvenlik olmalı. Arabanın güvenlik sistemlerinden önce kamyonlardan düşebilecek yükler ve karşı yoldan uçabilecek araçlar dahil her türlü tuzağa hazırlıklı olmak gerek. Gece yolculuklarını sevmeme sebebim gündüz gibi 1km öteyi ve geniş açıyı gündüz gibi seçemiyor olmam. Bir nevi awp kullanır gibi oluyorsun gece vakti. O yüzden uzun yolda kaliteli kusursuz bir otoyol aydınlatması yoksa gece sürüşünü hiç sevmem.
Ama yalnız kullanıyorsam işler çok değişiyor. Sadece kendimden sorumluyum. Trafikte başkalarına patlamadan...
Ben peder diyorum o da papaz eriği bu nasıl?İnsan babasıyla böle mi konşr.
bn de ayıp diorm krdşmBen peder diyorum o da papaz eriği bu nasıl?
Ya corollaya yazılım yapacaktın noldu karşim dr.hackerbn de ayıp diorm krdşm
okul bıtmedı dextercım bı eve gıdem de hallederız yazınYa corollaya yazılım yapacaktın noldu karşim dr.hacker
Ahahahahah dexter iyiymiş.Kaçak et kesiyoruzokul bıtmedı dextercım bı eve gıdem de hallederız yazın
Öne çakar atsana
Yakışır mı diyorsun asdfsdafdÖne çakar atsana
Mesaj silinebilir.Sıradaki arabamı buldum.
Şuan ki Jimny kadar küçük durmuyor. 1.0 turbo ve 1.2 atmosferik seçenekleri olacakmış.
Ben zaten iri biri değilim ama yine de alacağım aracın 4 kişiyi alması lazım (Yaris'e 6 kişi bindiğimiz oldu/oluyor ). Çıksın bakalım, 4 kişiyi rahat alırsa ve fiyatı uçuk olmazsa ciddi düşünebilirim.