Gerci turbonun fiyatini bilmiyorum ortalama salladum![]()
300 lirayada hybrid yapıyolar söktak 100 lira işçilik 400 lira

Gerci turbonun fiyatini bilmiyorum ortalama salladum![]()
şimdiide ful sarıyo c sınıfı continental lastikle300 lirayada hybrid yapıyolar söktak 100 lira işçilik 400 liraama iyi yerde yaptırırsan 700 lira çok doğru tahmin etmişsin panpa ahhaha tesisat yapacağına senin turboyu büyütseydik keşke , 1.,2. Viteslerin yalan olurdu ful sarardı
![]()
Hybrid nasıl birşey, turbonun melezi nasıl oluyorşimdiide ful sarıyo c sınıfı continental lastikletutunamıyor araba
![]()
Turbonun sadece bi tarafıyla oynuyolar diye biliyorum ama hangi tarafı bende pek bilmiyorumHybrid nasıl birşey, turbonun melezi nasıl oluyor![]()
standart turbonun emme ya da eksoz pallerini büyütmek ya da küçültmek gibi düşünebilirsin. ikisini birden de büyütenler var tabi.Hybrid nasıl birşey, turbonun melezi nasıl oluyor![]()
Mercekli far almaya ramak kala vazgectim her yil muayenede sök tak ugrasmak istemedim kardesnazar değmesin güzel duruyor farlara bi mercek bide güzel bi kanatlı lip taksan bide coil önlere hafif indircen önğ![]()
Yan sanayi 2 tane far al onları sök takMercekli far almaya ramak kala vazgectim her yil muayenede sök tak ugrasmak istemedim kardes![]()
Tokattan ayrıldım Mael deydim okul olarak. Bi ayağımız Tokat ta yaniKardeş okul açılıyorBuraya girerim yinede.tokatın neresinden
Tokattan ayrıldım Mael deydim okul olarak. Bi ayağımız Tokat ta yani![]()
Panpa sen en iyisi bidaha oku. Bişey demeyecemMael me la?Zara Fen'e ne oldu?
Ugrasamam ya tamponun bi kismi acilmasi gerekiyo farlari sokmek icinYan sanayi 2 tane far al onları sök tak![]()
Audi olabilir sankihttp://i.hizliresim.com/7ABGd5.jpg
Şu arabayı bulamadım bir el atıverin çok tanıdık geliyor ama aklıma bir gelmedi.