Maşallah.Okulda posterini asmışlarıdrBen tembel meslek liseli bi öğrenciydim çalışmadım bilgi üniversitesinde %100 burslu uçak teknolojisini kazandım bölüm 2 yıllık hazırlıkla beraber 3 yıl ama çoğu mühendislikten bile iyi bi çalışma alanı var
Maşallah.Okulda posterini asmışlarıdrBen tembel meslek liseli bi öğrenciydim çalışmadım bilgi üniversitesinde %100 burslu uçak teknolojisini kazandım bölüm 2 yıllık hazırlıkla beraber 3 yıl ama çoğu mühendislikten bile iyi bi çalışma alanı var
Arka koltukları sök gitsinArkaya kilim at oraya bağdaş kurup otursunlarMillet hizli arabayi hafiflestirir ben agirlastiriyorum bugun subwofer aldim arabaya bi eksigim amfi kaldi
Hocam lise kaç?Abi demene gerek yok liseliyim ben
Biz piknige gider gibi gideriz sökme bize ters ortakArka koltukları sök gitsinArkaya kilim at oraya bağdaş kurup otursunlar
Çömezim desem anlarsın herhaldeHocam lise kaç?
Kocaeli Anadolu'ya girmişsin bi "Makina"yı doğru yazamıyon panpaHedef Boğaziçi Elektrik-Elektronik ve ya makineİnşallah hedeflerimi tutturabilirim
AhahahahaKocaeli Anadolu'ya girmişsin bi "Makina"yı doğru yazamıyon panpa
Makine değil miKocaeli Anadolu'ya girmişsin bi "Makina"yı doğru yazamıyon panpa
Sen git ders çalış olumFenli seniKocaeli Anadolu'ya girmişsin bi "Makina"yı doğru yazamıyon panpa