1 haftadır cidden tost ve püskevit yiyorum hissiyat olarak 20kg vermiş gibiyim. Ya da vermemiş de olabilirim.
Bilmiyorum.
Açım.
Ben bi yemeksepeti.com'u kurutup geleyim
Bilmiyorum.
Açım.
Ben bi yemeksepeti.com'u kurutup geleyim
Abi sen kültürlü adamsın bi soruver fiyatlarıOlm 1 haftadır sabah akşam tost yiyorum ama bunları gördükten sonra yediklerimi sorgulamadım değil. Ama nedense gidince 1kg et parası bırakılacak bi potansiyel gördüm tükkanda. Düşündürücü.
Can bana dürüm ısmarlasın yeter.@and En çok ödül alan ilk 10 kişiye bir güzellik mi yapsan?![]()
Biri yer biri bakar kıyamet ondan koparCan bana dürüm ısmarlasın yeter.
Oooo.. Full-time işsizO değil de benim rütbe panpa olmuş.
Üyeler sekmesi altında "en cok ödül kazananlar" kısmında @and ı bile geçmişim. İşsizliğim bir tokat gibi çarptı yüzüme yine...
Siteyi ne zaman üstüme yapar?
Ağustosun başından beriOooo.. Full-time işsiz![]()
Esas siz beni yaz tatilinde görceksiniz ben şu an az giriyorum foruma yazın her saniye burda olacam @maximaorhan gibiOooo.. Full-time işsiz![]()
Çabuk düşünün ne düşünüyorsanız abi sınırdayımSize de rütbe dayanmıyor be kardeşim
Top 10'e bir şeyler düşünüyoruz![]()
O değil favori editörüm @ctanguner .Böyle dip basık e30 ile göbekte lastik eritip ve bunları yaparken tesbihi sağ elinden sol eline geçiren bir tipi var.Şimdi daha yazarım da dün gece ki sarılma muhabbetlerinden sonra patlamayım iyice.