Giderim bi ara yolum düşerse A101 e.Spreyi optiğe sordun mu?Gözlüklü panpalar;
Dün bahsettiğim a101e gelen mendilleri aldım.
40 tane 1.95tl
Efsane alkol kokusu var.
Gözlüğü silip bi taktım baba
Kafa jüpiter...
Şaka bi yana memnun kaldım ya güzel.
Ve telefonun ekranını da on numara temizliyor bulursanız alın.
Hocam eğer gözlükler organik cam dedikleri böyle hareket ettirince yanar dönerli renklenen camlardansa aman diyeyim alkolden uzak tut. Yapısını bozuyor camın.Gözlüklü panpalar;
Dün bahsettiğim a101e gelen mendilleri aldım.
40 tane 1.95tl
Efsane alkol kokusu var.
Gözlüğü silip bi taktım baba
Kafa jüpiter...
Şaka bi yana memnun kaldım ya güzel.
Ve telefonun ekranını da on numara temizliyor bulursanız alın.
Beni eski forumda fuhuş patronu yaptı muhtar beycimMuhtarım beni ihtiyar heyeti yaptı allah ondan razı olsun![]()
Gözünü sevdiğim şimdi mi söylenir bu ışık vurunca falan hafiften yeşilimsi oluyor. Bu cam için ekstra 60tl almışlardı hatta.Hocam eğer gözlükler organik cam dedikleri böyle hareket ettirince yanar dönerli renklenen camlardansa aman diyeyim alkolden uzak tut. Yapısını bozuyor camın.
Bide hala milli olmadım diyo hergeleBeni eski forumda fuhuş patronu yaptı muhtar beycim![]()
Şşşş gençleeer gençleeerr aynasızlara dikkaaat çevirmeye yakalanmayın [emoji23]Bide hala milli olmadım diyo hergele![]()
Ben zaten milli oldum demedim ki. Sen fuhuş patronu olmuşun ama milli olamamışın sıkıntı oSen kendine bak la![]()
Berkin'in de maşallahı var valla.Bu başlığı kapatmak için neden arıyor.Sakin olalım lütfenŞşşş gençleeer gençleeerr aynasızlara dikkaaat çevirmeye yakalanmayın [emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi biz milli binici olmaktan söz ediyoruz yanlış anlaşılmasınŞşşş gençleeer gençleeerr aynasızlara dikkaaat çevirmeye yakalanmayın [emoji23]
Kardeşlerim kendinize gelin sizin dostlugunu bozmak istiyor kardeşi kardeşe kırdırıyor yauşakSen kendine bak la![]()
Ben de yeni öğrendim bu lcd falan temizlediğim spreyde yoktur heralde alkol eve gidince bi bakayım varsa eğer içeyim direk spreyi [emoji23]Gözünü sevdiğim şimdi mi söylenir bu ışık vurunca falan hafiften yeşilimsi oluyor. Bu cam için ekstra 60tl almışlardı hatta.
Aman abi sonra şahin bey gibi kör olacan araba kullanırkenBen de yeni öğrendim bu lcd falan temizlediğim spreyde yoktur heralde alkol eve gidince bi bakayım varsa eğer içeyim direk spreyi [emoji23]