Haram o para yeme o parayıMaçlara internetten bakıyorum bayiden oynuyorum. Bi kaç aydır oynamıyodum bugün bi arkadaş attı kuponu ona oynadım. Bi de ben futbol takip etmiyorum pek şu sınav muhabbeti geçsin bakarım![]()
![]()
Karı'lı kızlı yaşayak sırf kar olmaz
Takip etmeyip neden oynuyorsun panpaMaçlara internetten bakıyorum bayiden oynuyorum. Bi kaç aydır oynamıyodum bugün bi arkadaş attı kuponu ona oynadım. Bi de ben futbol takip etmiyorum pek şu sınav muhabbeti geçsin bakarım![]()
![]()
Doya doya yiyecek kadar tutturamadım zaten dahaHaram o para yeme o parayı![]()
En yakın arkadaşım takip ediyor ona sorup oynuyorumTakip etmeyip neden oynuyorsun panpa![]()
Karı'lı kızlı yaşayak sırf kar olmaz![]()
Doya doya yeme zaten panpa kendi paranı içinden çek. Kalanı bağışla. Sevaptır yani.Doya doya yiyecek kadar tutturamadım zaten daha
En yakın arkadaşım takip ediyor ona sorup oynuyorum![]()
![]()
![]()
Bende seni seviyorum Panpaaaa. Koca forum da kalpli emoji yok Allah Allah.Okudum ona zaten kızdım ve kesinlikle affı yok ama anılda bi şeyler yazmış. Ha kesinlille bu lafları haketmiyor kimse hak etmiyor ve anılı severim. Ayrıca hikmetkara yı ben troll olarak görmüyorum. Adam çoğu zaman tutarlı konuşuyor bence. Arada sapıtıyor onu zaten bendeki yapiyorum. Muhtar bana veda mesajı yazdı zaten gidiyor buralardan.
seni de seviyomBende seni seviyorum Panpaaaa. Koca forum da kalpli emoji yok Allah Allah.
Bizim arkadaş meksika ligine sallamasyon oynadı yanımda ve pekde iddia oynamaz. Adam 10 TL verdi 3 maça 500 küsür lira aldı. Bende vay amkov dedim.
@Berkinka kalpli emoji istiyoruz.Bende seni seviyorum Panpaaaa. Koca forum da kalpli emoji yok Allah Allah.
Haram parayı sevaba cevirme taktikleri vol.2348583
Vay babagun bacana bu ney yavEkli dosyayı görüntüle 2528
400 oranlı kupon tek maçtan yattı bak. 3 liraya 1200 lira diyorum ahahah![]()
![]()
seni de seviyomBizim arkadaş meksika ligine sallamasyon oynadı yanımda ve pekde iddia oynamaz. Adam 10 TL verdi 3 maça 500 küsür lira aldı. Bende vay amkov dedim.
Bende seni REİSSSS,trolun en babasısın hasısın adamısın.seni de seviyom
Reis sen bize yol yapıyon makarna ve kömur veriyon ya biz sana ömrümüzü veririzseni de seviyom