Panpa direk katılmak istiyosan bana ''sana sarılabilir miyim'' de direk içindesin.O değilde ben sarılma mevzusundan uzak kalmışım o neydi gı?
Zabahlara kadar beraber uçuş planı hazırlayalım ahahahahahValla emin ol ben de hatırlamıyorum cidden yaşlılık ve işsizlik zor benim acil çalışmaya başlamam lazım beyin cimnastiği yapmam lazım
Sana sarılabilir miyim @anl_aklPanpa direk katılmak istiyosan bana ''sana sarılabilir miyim'' de direk içindesin.
Sana sarılabilir miyim @anl_akl
dedim kar başladı. Allahım. Ama bi fotoğraf çekeyim dedim dondum Allah bu soğukta dışarda kalanlara yardım etsinAmin de sizin var birazı bize gelsin![]()
SAkız kısmını anlamadım şarkıyı severim deDerdi olana tavsiye.
Sakız +
Tamam panpa wp grubundan olduğun için senle daha çok sarılabiliriz diğer isteyenlere göre.Sana sarılabilir miyim @anl_akl
Bakınız...SAkız kısmını anlamadım şarkıyı severim debbu şarkıyı koray avcının amatör videolarından dinlemeyi de çok severdim meşhur oldu bozdu kendini...
ya ben bi kaç defa yanlışlıkla balkona yalınayak çıktımda 10 saniyede kaçtım Denizli yıldızlar dolunay falan eyvallahta ayaz felaketdedim kar başladı. Allahım. Ama bi fotoğraf çekeyim dedim dondum Allah bu soğukta dışarda kalanlara yardım etsin![]()
Heee bizim mecnunun sakızı hatırladım hatırladımBakınız...
Sonuna kadar dinledim ama bağ kuramadım panpaedit : post silindi çok saçmaydı. onun yerine trendtopik music paylaşıldı.
ben tahmin ettim çorap,terlik falan da soğuk vallahi Allah bu soğukta dışarıda kalanlara kalmak zorunda olanlara yardım etsin.ya ben bi kaç defa yanlışlıkla balkona yalınayak çıktımda 10 saniyede kaçtım Denizli yıldızlar dolunay falan eyvallahta ayaz felaket
Şu güzelim diziden ne istediler yav. Biter miydi Leyla ile Mecnun. Komedinin kralıydı ya.Bakınız...
Aaminn hocam inşallahben tahmin ettim çorap,terlik falan da soğuk vallahi Allah bu soğukta dışarıda kalanlara kalmak zorunda olanlara yardım etsin.
Adam çok fena oldu be. Geçen baktım 45 kilograma kadar düşmüş yazıyodu ne kadar doğru bilemem.