Ayrton Senna'cıyım be reis hele NSX ile gazlama videosu aslında hiç birini takip etmem öyle ilgim de yok daha çok rally
Ayrton Senna'cıyım be reis hele NSX ile gazlama videosu aslında hiç birini takip etmem öyle ilgim de yok daha çok rally
%2 şarja dikkat çekmek isterim.
Taktım telefonu hemen adaptive fast charge nimetine%2 şarja dikkat çekmek isterim.
Acı gerçek ama Schumi'nin dönmesi çok zor ya.
Denilen gibi en son 45kg ye falan düşmüş.
Aynen bende baya bugün 50-60 beğeni falan kastım.Takip edeni takip ederim.GTBugün buralar baya bildirim yaptı yav![]()
![]()
En hızlı günlerden biriydi bugün bence.Bugün buralar baya bildirim yaptı yav![]()
![]()
sen de biraz abartmışın beAhahahaha @gtepro efsane ya ne yazsam like atıyor adam. Sonra;
"moxomoorhon bo kodor bogonoyo nosol olosto" diye soruyolar cevabı Ceyhun işte ahahahaha
Sen bir de bana sor.En hızlı günlerden biriydi bugün bence.![]()
Abartmak mı? Ben profesör son rütbedir sanıyordum. Adamın rütbe panpa oldu. Vay anasını dedim görünce. Abartmanın da üst seviyesi bu yav. Valla helal olsun hocam iyi beğeni sayın var@maximaorhan .sen de biraz abartmışın be![]()
![]()
Yoksa sende mi VAG VAGsın hocam?göztepeye yagsın parkın cevresınde sunu yapmayan ne olsun. 4 mevsım lastık var ama cekıs kontrol vs kapatcam yeterkı yagsın