Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tempra'yı ilk gördüğümde 8 yaşında falandım galiba. Arkasında rüzgarlık falanda vardı. Sokaktaki arkadaşlarım ile camına yapışıp kac yapıyo acaba bakmak istedik malum bagajda rüzgarlık falan var :D kafamızı cama dayayıp kadran göremediğimizde nasıl şok olduğumuzu dün gibi hatırlarım. Sonradan sahibi göstermişti göstergeleri ağzımız açık izlemiştik :D ne günlerdi be

image.jpeg
Tempra nin kadranları passat in active info displayine bile taş çıkartır be.
Arıza uyarıları bile var bence oda bi çok arabaya taş çıkarır :)

Valla Giulia iyi olmuş adamlar bas bas bağırdı iyide yatırım yaptılar.Bakalım normal versiyonlarda kalitesi,konfor,sürüş falan nasıl olacak.Ancak ekranda sürüş modu seçerken sadece arabanın gözükmesi siyah fon da o harbi çok hoşuma gitti.Umarım normal versiyonlar da öyle olur.Yolu açık olsun.

Valla Giulia iyi olmuş adamlar bas bas bağırdı iyide yatırım yaptılar.Bakalım normal versiyonlarda kalitesi,konfor,sürüş falan nasıl olacak.Ancak ekranda sürüş modu seçerken sadece arabanın gözükmesi siyah fon da o harbi çok hoşuma gitti.Umarım normal versiyonlar da öyle olur.Yolu açık olsun.
Guilia baya tutacak bu sefer bence. Adamlar baya iyi yapmış. Ülkemize 1.4 motoru gelirse peynir ekmek gibi satar. Hatta bizde düşünürüz.

Valla şöyle muhabbet çevirek. Bu gün rally e gittim. Onları anlatam hatta

Hayırlı akşamlar. Bugün 525i E60 aracımla sakin sakin gezinirken yanımdan uçarak bir CLS geçti. Kovalamak istedim de 3.5 Dizel'e yetişemem diye korktum. Yetişemezdim di' mi arkadaşlar :( Aşık olduğum bir araba CLS350.

Hayırlı akşamlar. Bugün 525i E60 aracımla sakin sakin gezinirken yanımdan uçarak bir CLS geçti. Kovalamak istedim de 3.5 Dizel'e yetişemem diye korktum. Yetişemezdim di' mi arkadaşlar :( Aşık olduğum bir araba CLS350.
Ben dobloyla bmw lere kafa tutuyom en sonunda geciyolar orasi ayrida onlarin benimle dalasmasi komik o ayri tabi :D bi gun x5i kovaladim iler isiklarda adam asildi fren zimba gibi durdu ben bi asildim bi cayirti koptu yan yan durdum isiklarda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...