Aynen boyle oldu herkes bana bakti ben hic bise olmamis gibi teyple oynadim tabi
Aynen boyle oldu herkes bana bakti ben hic bise olmamis gibi teyple oynadim tabi
Fordun yeni ön tasarimini bi turlu begenemedim yaBu arada mondeo'ların style donanımında arka park sensör ü yokmuş ford'un sitesinde öyle yazıyor.Lan ne güzel etli lastiklerle pofuduk pofuduk gider yolda.Çok güzel araba da para yok işte.Hayırlısı...
Valla hocam modeline göre değişiyor.Mesela makyajlı c-max de benimde hoşuma gitmiyor ama mondeo'ya yakıştırıyorum.Bakalım yeni focus'la çok daha iyi yerlere gelir umarım.Fordun yeni ön tasarimini bi turlu begenemedim ya
Bende iki beğeniye olucam inşallahLan ben senkromecci olmusum
3.yü de ben atıyım lazım olurBen de 11 beğeni alırsam taklacı güvercin olacağımBende iki beğeniye olucam inşallah
Hahahaha galerici olmak çoğu otomobil severın aklından geçiyordur herhalde. Bide bazı iş adamlarının arabalarını görünce özel şoför mü olsamlan diyorumHerkese hayırlı akşamlar. Yorgun ve uykusuz geçen sınav senemde (YGS-LYS) Hacettepe Otomotiv veya Münih-Dresden-Dortmund-Berlin Teknik'lerden birinde makine vb. okumak için çabalıyorum. Ve tek eğlencem bu forum abilerim arkadaşlarım bea. Okusan bir dert okumasan iki dert. Yok mu kolay yolu? Galerici olmayı hayal etmişimdir hep