Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada mondeo'ların style donanımında arka park sensör ü yokmuş ford'un sitesinde öyle yazıyor.Lan ne güzel etli lastiklerle pofuduk pofuduk gider yolda.Çok güzel araba da para yok işte.Hayırlısı...

Ben Mondeo nun iç mekanını bir türlü beğenmedim bide arka tasarımını.

İzmir - Aydın otoyolundan sevgiler bu sefer ekonomik sürüş :D
image.png

Herkese hayırlı akşamlar. Yorgun ve uykusuz geçen sınav senemde (YGS-LYS) Hacettepe Otomotiv veya Münih-Dresden-Dortmund-Berlin Teknik'lerden birinde makine vb. okumak için çabalıyorum. Ve tek eğlencem bu forum abilerim arkadaşlarım bea. Okusan bir dert okumasan iki dert. Yok mu kolay yolu? Galerici olmayı hayal etmişimdir hep :D

Herkese hayırlı akşamlar. Yorgun ve uykusuz geçen sınav senemde (YGS-LYS) Hacettepe Otomotiv veya Münih-Dresden-Dortmund-Berlin Teknik'lerden birinde makine vb. okumak için çabalıyorum. Ve tek eğlencem bu forum abilerim arkadaşlarım bea. Okusan bir dert okumasan iki dert. Yok mu kolay yolu? Galerici olmayı hayal etmişimdir hep :D
Hahahaha galerici olmak çoğu otomobil severın aklından geçiyordur herhalde. Bide bazı iş adamlarının arabalarını görünce özel şoför mü olsamlan diyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...