Gün doğmadan neler doğar. Artık yapacak bişey yok. Nükleer bombadan nasıl korunulur ona bakmak gerek.İşte benim de korkum o. Rusyanın sadece siber saldırı ile neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum
Gün doğmadan neler doğar. Artık yapacak bişey yok. Nükleer bombadan nasıl korunulur ona bakmak gerek.İşte benim de korkum o. Rusyanın sadece siber saldırı ile neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum
2 aylıkNasıl yaptın lan daha kaç günlük alet![]()
"Güzel öldüler..."Gün doğmadan neler doğar. Artık yapacak bişey yok. Nükleer bombadan nasıl korunulur ona bakmak gerek.
1 Türk Lirası eşittir 61 Suriye Lirası. TL değer kaybettiği zaman sadece dolara karşı kaybetmez. Ülke darbe gördü.
Herif fetöcü çıktı zatenSaldırgan ankarada çevik kuvvet polisiymiş, fetocu deriz falan yani ne bileyim...
yaptıranlar utansın...1 Türk Lirası eşittir 61 Suriye Lirası. TL değer kaybettiği zaman sadece dolara karşı kaybetmez. Ülke darbe gördü.
Adamlar saldırı ilişkilerimize yapılmıştır dedi daha kovuşturma sonuçlanmadan. Oyunun farkındalar.Rus kaynakları, yarın Moskova'da yapılacak 3'lü zirvenin iptal edilmeyeceğini açıkladı.
Bu güzel en azından ilk tepkiler sert değil..
Aynen bu güzelAdamlar saldırı ilişkilerimize yapılmıştır dedi daha kovuşturma sonuçlanmadan. Oyunun farkındalar.