AdamsınAynen işte ne yaparsın.
AdamsınBebeği bizim yerimize öp
![]()
Haklısın, seçilmiş bir insan ile alay etmek hoş değil. Özür dilerim ama kılıçdaroğluyla dalga geçerimHocam herşey eyvallah ama şu profil resimlerini düzelt lütfen. Eleştirilebilir ama alay etmek hoş olmaz. Cumhurbaşkanımız sonuçta.
kılıçdaroğlu ile dalga geçmende sıkıntı yok benım gram umrum degıl ama bır ınsan cumhurbaskanı ıse buda bır ınsan sonucta dalga gececeksen mılyon sey var kişiye inme derimHaklısın, seçilmiş bir insan ile alay etmek hoş değil. Özür dilerim ama kılıçdaroğluyla dalga geçerim![]()
Panpa ne ara 1822 mesaj yazdın bana açıkla yavYeni muhtar kim olacak? İhtiyar heyeti baskanı olarak ben olsam ne yav.
Hiç açmayalım o konuyuYeni muhtar kim olacak? İhtiyar heyeti baskanı olarak ben olsam ne yav.
@3xcellency sen en iyisi pp yi başka bir şey yap bu karışık duruda bu pp ile gezme buralarda.Kilicdarogluna oy veren 25 milyon kisi adam degilmi..
Bunu da yapma. Konularda siyasete dalmayalım diyoruz direk profil resminden siyasetin içindesin.....Haklısın, seçilmiş bir insan ile alay etmek hoş değil. Özür dilerim ama kılıçdaroğluyla dalga geçerim![]()