Ali beye sorun sıfır çiziyor pit girişini kapatıyorŞu yolu kapatan apaci lere de ayrı ayar oluyorum. Allah tepelerinden baksın
Beyler o traktore zehir ucagi diyolar mahsulleri ilacliyolar onlari ezmesin diye alti o kadar yuksek onun altindan traktor bile geciyor
Hey MaşşallahBeyler o traktore zehir ucagi diyolar mahsulleri ilacliyolar onlari ezmesin diye alti o kadar yuksek onun altindan traktor bile geciyor
Bi git yavAli beye sorun sıfır çiziyor pit girişini kapatıyor
Yoruldum bugün uykum geldi sen nasılsın?Selamünaleyküm geyikçiler.Nasılsınız?
Anneannemlerdeyiz Napalm sen napiyon düz boruSelamünaleyküm geyikçiler.Nasılsınız?
Yoruldum bugün uykum geldi sen nasılsın?
Anca yatıyorumAnneannemlerdeyiz Napalm sen napiyon düz boru
Bide lüks arabalarli garaja çekip dansöz ile ortasında oynamış. Herif neredeyse ülkenin en büyük vurgunu yaptı yav. Bide bizim okulun orda yeni mekan açmışti.Ram's motorun yaptığı şeyi duydunuz mu bende haberlerde gördüm şimdi.
Olay ne hocam?Ram's motorun yaptığı şeyi duydunuz mu bende haberlerde gördüm şimdi.
Hocam adam vekalet aldığı her aracı değerinden dusuge satıp paraları alıp kaçtı. Yani milyon dolar çaldı. Haberlerde vardı.Olay ne hocam?
+9999999999999999999999999999999999999999999999999999Hayat cahile, hak yiyene, keyfi yaşayana, vicdansıza güzel. Biz geri kalanlar ise sürünüyoruz
Sonsuz kez doğru söylüyorsun hocam.Hayat cahile, hak yiyene, keyfi yaşayana, vicdansıza güzel. Biz geri kalanlar ise sürünüyoruz