hocam o video en az 2 senelik ülkemizdeki habercilik malumBide lüks arabalarli garaja çekip dansöz ile ortasında oynamış. Herif neredeyse ülkenin en büyük vurgunu yaptı yav. Bide bizim okulun orda yeni mekan açmışti.
hocam o video en az 2 senelik ülkemizdeki habercilik malumBide lüks arabalarli garaja çekip dansöz ile ortasında oynamış. Herif neredeyse ülkenin en büyük vurgunu yaptı yav. Bide bizim okulun orda yeni mekan açmışti.
Selamünaleyküm geyikçiler.Nasılsınız?
İyiyim daha ne olsun.Yatıyorum ancaAleyküm selam bay geyik, iyiyiz elhamdülillah siz?
Aleykümselam.Kapının yarısını falan boyuycaz dediler dimi
Yok yav boyama yok.Direk değişecekti.Sonra biz kendi cebimizden yaptırdık kapı düzeltilip boyandı komple.Aleykümselam.Kapının yarısını falan boyuycaz dediler dimi
Ufacık çizik için tamponon yarısını boyayacağız dediler dedim abi hadi bayyyYok yav boyama yok.Direk değişecekti.Sonra biz kendi cebimizden yaptırdık kapı düzeltilip boyandı komple.
Beynim yandı ya laNeyseUfacık çizik için tamponon yarısını boyayacağız dediler dedim abi hadi bayyy
Yanmasında ne olsunBeynim yandı ya laNeyse
Bizde kaputtaki pas lekeleri üstüne pasta attıracazUfacık çizik için tamponon yarısını boyayacağız dediler dedim abi hadi bayyy
Garanti yoksa direk gideceğiniz yer sanayi olsun hocam. Bizim de marşpiyel hasar almıştı servis 2000 tl istedi sanayi de 600 tl ye yaptık.
Hepsini 500 e yaptıkSanayi power.Garanti yoksa direk gideceğiniz yer sanayi olsun hocam. Bizim de marşpiyel hasar almıştı servis 2000 tl istedi sanayi de 600 tl ye yaptık.
Sanayi candırHepsini 500 e yaptıkSanayi power.
Maşallaaahlan bmw aslında yeni 4 turbolu motoruyla bide plug in hybrid yapsa 400bg dizel artı 200bg elektrik motoruyla 600bg nebiliyim böyle 1100nm gibi deli bi tork alsa falan ama bütün bunların yanında sakin kullanımda 1,9 lt/100km falan yaksa kafamda deli projeler bunları argeciler niye düşünemiyor lan