Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel ya ben seviyorum.Bazıları sert diyor ama bence güzel.Arada filtrenin sertliği kesmiyor Americano alıyorum.Bence güzel filtre kahvesi.
Yav geçen gün Gloria'dan alayım dedim
Tövbestağfurulla filtre kahve diye bi sey verdiler ama icemedim bile sen düşün 2 yudum alabildim sadece.
Açık ara en iyi kahve dünyası diyodum da ben şu sıtarbaksı da bi deneyim bi ara

Ulan bilgisayarın batarya öldü artık, fişi çıkarınca bilgisayar kapanıyor. yatağın içinde yanlışlıkla çıkarıp duruyorum bi gün anakart hareket çekecek bana

Yok normal zaten bilgisayar verebileceğinin en iyisini verdi bugüne dek hala daha iyi gidiyor aslında da oyun falan açamıyoruz artık, pes 2017 dahi en düşük düzeyde anca oynayabiliyorum beni yedeğe çek yenisini al oyuna diye bağırmaya başladı yavaş yavaş

Beyler öncelikle S.a yanlış anlamazsanız dilenci deyilim bu görme engelli kardeşimize bir çift H4 ampül parası topluyoruz Allah şimdiden razı olsun
PnrgEv.png

Abiyi sevdim ben daha farklı testlerde de bekliyoruz sen de git abi bi takıl gel oralarda bi kaç araba bak falan güzel güzel :D @and

95 lira çok para :p

Valla ben bi bakıma soksam kendine gelir zaten fan temizliği termal macun vs bi toparlar, durumu ayarlayıp yeni bilgisayar alıp bunu babama verme planım var. eski masaüstünü kullanıyor ekran kartı cortingen kasa da eskidi artık core 2 duolardan

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evde çalışma masasında sabit duran her gün tozu alınan laptoplardan değil benimki biraz hor kullanıldı üniversitede projeksiyona bağlayıp 28 30 saat pes oynanan laptoplardan bu. [emoji23]

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...