Seni bi final otoya yollamak lazım asdasfafssİç dış farketmez benim kaporta muayyer asdfasf
Seni bi final otoya yollamak lazım asdasfafssİç dış farketmez benim kaporta muayyer asdfasf
Seni bi final otoya yollamak lazım asdasfafss
AsBeyler cümleten S.A. bu arada.
Size yeni bir pc lazım harbi @gtepro sanada core 2 mi kaldıValla ben bi bakıma soksam kendine gelir zaten fan temizliği termal macun vs bi toparlar, durumu ayarlayıp yeni bilgisayar alıp bunu babama verme planım var. eski masaüstünü kullanıyor ekran kartı cortingen kasa da eskidi artık core 2 duolardan
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
içersi çok güzel şampiyonlar ligi gibiGrup çok güzel beyler gelsenize siz de
Genetik ameke genetik. Arşiv emekli oldu zaten.As Ceyhun.Arşive fazla abanma bak sivilce yapıyor malum sende de çok sivilce var
Yav he he inandık de mi beyler...Genetik ameke genetik. Arşiv emekli oldu zaten.
Edit: Çıldırdımlı video vardı ceza yememek için sildim bi de ayıp bişi nsndjdndGenetik ameke genetik. Arşiv emekli oldu zaten.
Yalaaaaaan...Olum babamda benim yaslardayken böyleymiş. Ablamda benim gibi yağlı bir yuz yapısina sahip o yuzden onda da akne var. Yani genetik .
Yav he heYalaaaaaan...
görünce aklıma direk bu geldibana da üç kapılı araba mı alacaağnn
Okulda goygoyu dönüyo hard sivilceliler için@DuzboruDownpipe sen cidden sivilceyi arttırdığını mı düşünüyosun inanıyomusun buna