görünce aklıma direk bu geldi
idolüm kartal
görünce aklıma direk bu geldi
abi bun e nfkslfnnfjdkEdit: Çıldırdımlı video vardı ceza yememek için sildim bi de ayıp bişi nsndjdnd
Okulda goygoyu dönüyo hard sivilceliler için
Aynı yağ olayı bende de vardı istersen kendi doktoruma yönlendireyim seni biraz fazla git gel oluyor ama sorun çözüldüOlum babamda benim yaslardayken böyleymiş. Ablamda benim gibi yağlı bir yuz yapısina sahip o yuzden onda da akne var. Yani genetik .
Böyle şeylere inanmayın ali beyOkulda goygoyu dönüyo hard sivilceliler için
Panpa iltihapa bağlı olmadığı sürece çok sorun olmuyor diye biliyorum geçmiş olsunDoktora falan gidiyoruz yavaş yavaş çözülüyor bakalım.
Eyvallah.Panpa iltihapa bağlı olmadığı sürece çok sorun olmuyor diye biliyorum geçmiş olsun
Kartepeye gidiyoz@DuzboruDownpipe Ali beyler iğrenç iğrenç sivilce konusu açıp sohbeti bulandırıp nereye gittiniz acaba
Hahaha türk sinemasının hızlı zamanlarından güzide bir parçaabi bun e nfkslfnnfjdk
Hocam siz beni geçmişsiniz orhan abi ile asıl benim size hayran olmam lazım@Mertcan azmine hayranım ama eski konuları hortlatmasan ne güzel olur, içerikte tartışma varsa uzak dur aman diyeyim gel geyik başlığında salla burda tartışılsın
Hahaha türk sinemasının hızlı zamanlarından güzide bir parça
estağfurullah işsizlik bizdekiHocam siz beni geçmişsiniz orhan abi ile asıl benim size hayran olmam lazım
Sakin ol ve elindeki telefonu yere bırak Yanacak artıkOfff sen bi de benim diğer hesabı gör bu ne ki