Maşalllaah ben maximum 13 gördüm like atın bana likeee
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşalllaah ben maximum 13 gördüm like atın bana likeee
En yüksek puana sahip şu anlık 3065, 2500 küsür like a 2100 küsür mesaj rasyosu olan hiç küfür edilmemiş çok temiz bir hesaptır. Ban veya uyarı henüz hiç almadı. Kısacası hesabımız muayyerdir keyfe keder satıliktır pazarlık için meşgul etmeyiniz kalbinizi kırarım...@gtepro ceyhun sende ne tür hesaplar var [emoji23][emoji23]
Onların keyfi yerinde 1 2 gündür pek göz atmadım premiumlara arada şeytan bak diyor ama neysehe ben başka premiumlardan şeyyapmıştım
3065 puan nedir ... . Ne yapıyorsun sen. Tüm hayatın burada puan toplamakla mı geçiyor kardeşim senin.En yüksek puana sahip şu anlık 3065, 2500 küsür like a 2100 küsür mesaj rasyosu olan hiç küfür edilmemiş çok temiz bir hesaptır. Ban veya uyarı henüz hiç almadı. Kısacası hesabımız muayyerdir keyfe keder satıliktır pazarlık için meşgul etmeyiniz kalbinizi kırarım...
(Sahibinden usulü yazmaya çalıştım oldu mu acaba )
En yüksek puana sahip şu anlık 3065, 2500 küsür like a 2100 küsür mesaj rasyosu olan hiç küfür edilmemiş çok temiz bir hesaptır. Ban veya uyarı henüz hiç almadı. Kısacası hesabımız muayyerdir keyfe keder satıliktır pazarlık için meşgul etmeyiniz kalbinizi kırarım...
(Sahibinden usulü yazmaya çalıştım oldu mu acaba )
Ben ban yemeseydim görürdüm sizi ahahahaha
Ne ara olduk yavvSen forumun orhanbabasısın sıkıntı yok
Ohov uyuyorsun ozamanNe ara olduk yavv
Ben 2017 içinde 4tl yi göreceğini öngörenlerdenim. Uzun vadede zarar etmezsin bence ki benim de kıyıda köşede duruyor azcık satmayı düşünmüyorum.Dolar aldık dolar düşüşte şansımı öpeyim.Bu gidişle yaza tahoe hayalleri iptal Alıp 1 sene mafya gibi biner sonra yine relaks takılırız diyordum
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...model-chevrolet-tahoe-5.3-ltz-365565232/detay
Yav en büyük stalker sensin milleti mi izliyon olmOhov uyuyorsun ozaman
Yarın ki stalker'ı buldum ve çok şaşırtıcı biri
3065 baska kim var yav?Ooo ceyhun bey, en yüksek puana sahip hesap tek sen değilsin yalnız
Umarım öyle olur Epey bir süre sıradışı bir olay olmassa bozdurmayı düşünmüyorum zaten.Ben 2017 içinde 4tl yi göreceğini öngörenlerdenim. Uzun vadede zarar etmezsin bence ki benim de kıyıda köşede duruyor azcık satmayı düşünmüyorum.
Euro artmasinda dolar yükselsin inşallah.Umarım öyle olur Epey bir süre sırdaşını bir olay olmassa bozdurmayı düşünmüyorum zaten.
[emoji41]3065 baska kim var yav?
Beni takip ediyodur [emoji23][emoji23][emoji23]Yav en büyük stalker sensin milleti mi izliyon olm
İnşallah aminEuro artmasinda dolar yükselsin inşallah.