1565 puanım var ezmeyin
150 dediler ekrana 130-120 ye bağlarım öğrenci ayağına.Para biriktirem de az daha.adam hem puansız hem parasız bu dramdır
Para yok de mi sende deFakhir öğrencilerBende S7 nin arka camı tuz buz ettim 1 ay önce . Hala da öyle geliyorum kılıf varken anlaşılmıyor. 150 TL istediler arka cam için bir ara verecen servise yapılsın diye inşallah.
Para varda nazarı iyice çıksın diye yaptırmıyom yoksa onun parası kenarda hazırPara yok de mi sende deFakhir öğrenciler
Ben biriktirene kadar nazarı çıkar benimkininPara varda nazarı iyice çıksın diye yaptırmıyom yoksa onun parası kenarda hazır
Benim kuzen yazin s7 telefonunu seffaf kilifla kullanirken elinden dusurdu beton kaldirima hic birsey olmadi sen nasil tuz buz ettinBende S7 nin arka camı tuz buz ettim 1 ay önce . Hala da öyle geliyorum kılıf varken anlaşılmıyor. 150 TL istediler arka cam için bir ara verecen servise yapılsın diye inşallah.
Kılıf yoktu ve Amarok testi hobi amaçlı çekiyorduk. Tam camdaki tutacaktan aldım yere düştü elimden kayıp. Gerçi sonrasında Amarokda hiç oldu çünkü telefon çekmemişti .Benim kuzen yazin s7 telefonunu seffaf kilifla kullanirken elinden dusurdu beton kaldirima hic birsey olmadi sen nasil tuz buz ettin
Yak yak yakKılıf yoktu ve Amarok testi çekiyorduk. Tam camdaki tutacaktan aldım yere düştü elimden kayıp. Gerçi sonrasında Amarokda hiç oldu çünkü telefon çekmemişti .
Tütün kullanmıyom be azizimYak yak yak
İnsanın pilot arkadaşının olması ne güzel yaa
Ekli dosyayı görüntüle 2837
Neyse tamiri o kadar pahali degilmisKılıf yoktu ve Amarok testi hobi amaçlı çekiyorduk. Tam camdaki tutacaktan aldım yere düştü elimden kayıp. Gerçi sonrasında Amarokda hiç oldu çünkü telefon çekmemişti .
Adam başı 1000tl çıksak park pozisyonundan pist sonuna tam güc ile gidecek yakıt parasını belki anca çıkarabiliriz emin misin uçmak istediğineuçur bizi orhanbaba