Yok be aBana mı sövdün la. [emoji23][emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah Orhan baba [emoji23][emoji23]Hayır bence benim dedikodumu yapıyolar "lan bu orhan da amma işsiz herif perşembe günü hesap açtı hemen prof oldu emenike yaaa" diye dimi icimden bi ses bana küfür ettiğinizi diyo ama
Orhanbabaya küfür edenin t**şakları kurusun...Hayır bence benim dedikodumu yapıyolar "lan bu orhan da amma işsiz herif perşembe günü hesap açtı hemen prof oldu emenike yaaa" diye dimi icimden bi ses bana küfür ettiğinizi diyo ama
Bak bak hareketlere bak hahdhahahahOrhanbabaya küfür edenin t**şakları kurusun...
İlle banlatacak beniSıkrinşat aldım Berkin'e şikayet etçem zaaaa xd
O zevki tatmanı istiyorum panpaİlle banlatacak beni
Yeni hesap açmak çok üşendiriciO zevki tatmanı istiyorum panpa
abi yalan yok kıskanıyorum ama küfür yokHayır bence benim dedikodumu yapıyolar "lan bu orhan da amma işsiz herif perşembe günü hesap açtı hemen prof oldu emenike yaaa" diye dimi icimden bi ses bana küfür ettiğinizi diyo ama
İlk defa disipline gittim direk 5 gün asdaffafaUlan bir kere bende yiyecektim 5 gün uzaklaştırma dedim kafa rahat yatış falan. O sıra müdür geldi sana uzaklaştırma odül olur dedi 5 gün gözümüzün önünde ders çalışacaksın dedi. Başta sıkıldım ama güzeldi yanı sınıftan uzak bir odada ders çalıştım ilk kez o kadar düzgün çalışmıştım.
Dürüst ol canımı yeabi yalan yok kıskanıyorum ama küfür yok
Panpa olam yeter bana fazlası haramDürüst ol canımı ye
Benim bu hesaptaki bütün puanları sana aktarmak istiyorum su an ama yapamam biliyosun
Hem neyini kıskanıyon lan rütbe atlayınca bi sey olmuyo merak etmeyin